به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، سید محمد بهشتی، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور امروز(31خرداد) در سی و پنجمین نشست ماهانه توسعه با عنوان «امتناع از زمینه» اظهار کرد: ایران دارای منابع جغرافیایی، طبیعی و تاریخی بسیار ارزشمندی است.
وی با بیان اینکه امروز اکوسیستم کشور به یک دو راهی رسیده است گفت: با گذشت زمان کشور دچار تغییر و تحولاتی شده است.
بهشتی با تاکید بر اینکه کشور ایران از بهترین سرمایههای جهان شمرده میشود اذعان کرد: امروز کشور نیازمند تغییر متناسب با شرایط سرزمین داینامیک است.
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور خاطرنشان کرد: شرایط کنونی ایران به گونهای است که به درستی میتوان گفت کشور از رسیدن به توسعه امتناع میکند.
وی افزود: رسیدن به توسعه از نیازمندی های بشر است و کشور ایران با توجه به ظرفیت های موجود این قابلیت را دارد اما کمبود بودجه باعث اجرایی نشدن این امر در جامعه شده است.
بهشتی تصریح کرد: ایران با توجه به شاخص ها و ظرفیت های موجود امکان استفاده از این ظرفیت ها را ندارد.
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور به بحران برف در گیلان اشاره و اظهار کرد: عدم توجه به آیین نامه های ساختمانی خسارت های بالای در این بخش در سال 83 در استان به وجود آورده بود.
وی ادامه داد: توجه به شرایط سرزمینی، آییننامههای سنتی معماری و ساخت و ساز مساکن روستایی دلیل اصلی جلوگیری از کمترین خسارات ناشی از بحران برف در استان بوده است.
بهشتی خاطرنشان کرد: امروز کشور با مدل بیماری اوتیسم به سمت فعالیت در حوزه نانو تکنولوزی پیش می رود در شرایطی کنونی این روندی از نیازمندیهای کشور نیست.
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور افزود: تازمانی که مدل بیماری اوتسیم در سیستم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کنونی کشور درمان نشود توسعه پایدار امکانپذیر نیست.
نظر شما