به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین دکتر حبیبرضا ارزانی در دیدار خود با بنیانگذاران کتابخانه فاطمهها که در محل این ستاد برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از اجرای این طرح، گفت: مقام معظم رهبری بر موضوع کتاب و کتابخوانی تاکید فراوانی دارند، این طرح با توجه به بومی بودن، متکی بودن به نیروی مردمی و خودجوش بودن و همچنین حفظ هویت و ارزشهای قومی و تاریخی بسیار اثرگذار و مفید است.
وی افزود: کتاب و کتابخوانی یکی از بهترین روشهای حفظ و گسترش فرهنگ و ارزشهای فرهنگی است.
افقی در سطح جهان اسلام برای طرح «کتابخانه فاطمهها» درنظر بگیرید
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد با اشاره به چشمانداز جهانی برای کانونها و کتابخانههای مساجد، اظهار کرد: طرح کتابخانه فاطمهها و سایر طرحها و ایدههایی که در این زمینه ارائه شد، نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح جهان قابلیت اجرایی شدن دارند بنابراین چشمانداز خود را در این رابطه در ابعاد جهانی ببینید و برای آن افقی وسیعی در سطح دیگر کشورهای اسلامی ترسیم کنید.
ارزانی خاطرنشان کرد: ما در ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد علاوه بر حمایت از اجرای طرح کتابخانه فاطمهها، برای برنامهریزی و انجام هماهنگیهای لازم در این باره نیز اعلام آمادگی میکنیم.
در ادامه این دیدار، فرزاد میرشکاری؛ موسس و مسئول کتابخانه فاطمهها، ضمن تشکر از حمایتهای ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در طول سالهای فعالیت این کتابخانه، طرحهای «پنجشنبه با کتاب» «هزار خانواده کتابخوان» و «جشنواره قصه دیگران» را برخی از طرحهای در دست اجرای این کتابخانه دانست.
وی با اشاره به انواع طرحها و ایدههای اعضا و بنیانگذاران کتابخانه فاطمهها، گفت: ما طرحها و ایدههای مختلف و فراوانی در رابطه با راهاندازی شعبههای این کتابخانه در سطح کشور داریم و حتی برای ارائه نوع خدمات متفاوت در این کتابخانهها نیز برنامهریزی کردهایم.
یادآور میشود؛ «کتابخانه فاطمه ها» یک طرح ابتکاری و خودجوش است که سال ١٣٨٩ در یک روستای محروم در ٣٠ کیلومتری کهنوج در استان کرمان کلید خورده است، زمانی که سه دختر نوجوان به نام «فاطمه» و به کمک معلمشان «فرزاد میرشکاری» کوچکترین کتابخانه جهان را در یک اتاق متروکه ٩ متری در روستا دایر کردند و امروز این کتابخانه، تبدیل به کتابخانهای جهانی شده است.
نظر شما