به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، نمایش «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» کاری از گروه تئاتر امروز عصر امروز با حضور اصحاب رسانه و جمعی از اعضای آسایشگاه رضوان و شهروندان قم در تالار شهید آوینی به روی صحنه رفت.
این نمایش از روز پنجشنبه (31 خرداد) کار خود را آغاز کرده و تا 22 تیرماه هر روز ساعت 19 اجرا میشود.
نمایش گامی در دوزخ، گامی در بهشت داستان دو خانواده است که در خانه اجارهای دارای دو اتاق زندگی میکنند، احمد و پسرش بهمن که مشکل ذهنی دارد، عبدل، همسرش طاهره و دخترشان عصمت که قرآنی به قلم حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) پیدا میکنند که میتواند زندگیشان را زیرو رو کند و آنان را صاحب خانه کند ... .
نمایش «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» تا کنون برگزیده داوران و تماشاگران در نوزدهمین جشنواره استانی تئاتر قم، سومین جشنواره استانی تئاتر کریمه و سیزدهمین جشنواره ملی تئاتر مهر کاشان شده است.
مصطفی کولیوندی، نویسنده و مرتضی جلالی کارگردان این نمایش هستند، همچنین علی فرحناک، عطا منتظری، فرزانه خان محمدی، فاطیما رمضانی مقدم و فرحان فرحناک در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.
استقبال مردم از نمایش «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» با لهجه قمی
مرتضی جلالی، کارگردان نمایش «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» در حاشیه برگزاری این نمایش در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد: این نمایش ، در ارتباط با حضرت فاطمه معصومه (سلاماللهعلیها) است که با لهجه شیرین قمی و به صورت طنزانگیز اجرا میشود.
کارگردان این نمایش افزود: هدف ما این بود که با شادی و خنده، پیام خود را به تماشاگران منتقل کنیم و این گونه نمایشها تنها با اشک و آه نباشد، به همین خاطر از لهجه قمی استفاده کردیم که بازخورد بسیار مناسبی داشت.
جلالی که بازیگری را از سال 73 و کارگردانی تئاتر را از چهار سال پیش آغاز کرده است، گفت: تئاتر یک کار دلی است و ما به درآمد آن فکر نمیکنیم، متأسفانه به کار تئاتر بها نمیدهند و به نظر میرسد برخی میخواهند چراغ تئاتر خاموش باشد.
وی با بیان اینکه فرهنگ حضور مردم در تئاتر را ارتقا دهیم، افزود: ما میتوانستیم کار کمدی در شهرهایی مانند تهران اجرا کنیم تا مردم فقط بخندند اما در اجرای این نمایش میخواستیم پیامی را به مردم منتقل کنیم که امیدواریم به هدف خود رسیده باشیم.
متأسفانه از امکانات سختافزاری در عرصه تئاتر محرومیم
علی فرحناک، بازیگر نمایش «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» نیز بیان داشت: نویسنده این نمایش، متن و نمایشنامه را بدون لهجه نوشته بود، اما کارگردان این نمایش در زمان تمرین، لهجه بومی و شیرین قمی را به کار برد که موفقیت آمیز بود و در جشنواره کریمه حائز رتبه شد.
مسئول گروه تئاتر امروز در ادامه تصریح کرد: ما در گروه تئاتر امروز، محدودیت سوژه و موضوع نداریم و به موضوعات مختلف با شیوههای متنوع میپردازیم؛ نظر ما این است که مباحث روز جامعه را مطرح کنیم.
فرحناک که از سال 68 وارد عرصه بازیگری تئاتر شده است، افزود: هنرمندان قمیها در رشته نمایش و بسیاری از رشتههای هنری شاخص و مورد توجه هستند و جایگاه ویژه ای در عرصههای هنری دارند، اما امکانات سخت افزاری در قم کم است و بازیگران تئاتر مورد حمایت قرار نمی گیرند.
وی با بیان اینکه سالن اجرا باید دارای امکانات مناسب باشد، گفت: یکی از نیازهای اساسی برای اجرای تئاتر، سالن مناسب است که متأسفانه از این امکانات در عرصه تئاتر محروم هستیم.
نظر شما