معادن و صادرات در استان سمنان تقویت و سرمایه گذاری شود

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تأکید بر لزوم تقویت سرمایه‌گذاری در صنعت و معدن استان گفت: اقدامات توسعه‌ای متناسب با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در استان اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان،آیت‌الله سید محمد شاهچراغی در دیدار با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان به مناسبت هفته صنعت و معدن اظهار داشت: استان سمنان از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه صنعت و معدن برخوردار است که باید موردتوجه مسئولان قرار گیرد و اقدامی مؤثر برای تقویت آن انجام شود.

 

وی با اشاره به اقدامات مطلوبی که در حوزه صنعت و معدن و تجارت استان سمنان انجام‌شده است تأکید کرد: در شرایط فعلی باید بیش‌ازپیش به مقوله رونق تولید داخلی و حمایت از کالای ایرانی توجه کرد.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معادن استان سمنان در اولویت قرار گیرد افزود: اجرای طرح‌های توسعه‌ای متناسب با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در بخش‌های صنعتی و معدنی در سراسر استان اجرایی شود.

 

وی با تأکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلفی و به‌ویژه در نقاط قوت استان در دستور کار قرار گیرد تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و مدیران بانکی باید برای افزایش نرخ اشتغال و رونق تولید در استان تلاش و همکاری کنند.

 

آیت الله سید محمد شاهچراغی با اشاره به سهم ویژه صنعت در حوزه اشتغال و اقتصاد اذعان کرد: امروز سمنان از پتانسیل‌های خوبی در بخش صنعتی و معدن برخوردار است که باید از این ظرفیت به بهترین نحو بهره‌گیری کرد.

 

وی ابراز داشت: واحدهای تولیدی استان باید احیا شوند و برای توسعه صادرات و تأمین بازار فروش نسبت به ارتقای سطح کیفی محصولات گام بردارند.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با بیان اینکه مردم کالای باکیفیت و باقیمت مناسب می‌خواهند اعلام کرد: برای تحقق شعار سال باید اقدامی عملیاتی در این راستا انجام شود تا مردم بتوانند برای مشارکت در خرید و حمایت از کالای ایرانی اقدام کنند.

 

700 واحد تولیدی سمنان با دریافت تسهیلات به چرخه تولید بازگشتند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز دراین نشست بابیان اینکه در تلاش برای فعال‌سازی واحدهای تولیدی در شرف تعطیلی هستیم، گفت:۷۰۰ واحد تولیدی سمنان با دریافت تسهیلات به چرخه تولید بازگشتند.

 

بهروز اسودی ضمن بیان اینکه هدف از راه‌اندازی سایت بهین یاب کمک به واحدهای نیمه تعطیل و یا غیرفعال در استان است، ابراز داشت: طی دو سال گذشته تلاش شد تا با ثبت‌نام واحدهای نیمه فعال در سایت بهین یاب و معرفی آن‌ها به بانک‌های عامل بتوانیم ضمن رونق اقتصادی از بیکاری جلوگیری کنیم که بر این اساس ۷۰۰ واحد تولیدی استان با دریافت تسهیلات به چرخه تولید بازگشتند.

 

وی ضمن بیان اینکه با ارائه تسهیلات مناسب به واحدهای صنعتی و کشاورزی می‌توان از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری جلوگیری کرد، افزود: با ارائه تسهیلات رونق تولید پیش‌بینی می‌شود بتوان اشتغال مطلوبی در استان ایجاد کرد که خوشبختانه در این گام تاکنون موفق عمل شده است.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه طی یک سال گذشته چهار هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای تولیدی استان مشغول کار شدند، ابراز داشت: ایجاد پنج هزار اشتغال در صنعت استان پایه‌ریزی شده است که امیدواریم با احیا واحدهای تولیدی و بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید بتوانیم به این هدف دست پیدا کنیم.

 

اسودی بابیان اینکه هم‌اکنون یک هزار و ۴۰۰ نفر در صنعت خودروسازی استان فعالیت دارند، تصریح کرد: صنایع بیشترین سهم را در ایجاد اشتغال ایفا می کنند بنابراین با ارائه تسهیلات و حمایت از بخش تولید می کوشیم تا با تقویت صنایع آن‌ها را حمایت کنیم.

 

وی افزود: بالغ‌بر ۳۵۰ میلیون دلار کالا از این استان به کشورهای مختلف صادرشده است که دست‌یابی به کیفیت مطلوب و استاندارسازی بر اساس ضوابط بین‌المللی از جمله اقدامات در دست پیگیری محسوب می‌شود که امیدواریم با حمایت از آن‌ها بتوانیم سهم موثری در رونق اقتصادی استان ایفا کنیم.

 

شاخص‌های MICI در تولیدات صنعتی استان سمنان ارتقا می‌یابد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: شاخص‌های MICI در تولیدات صنعتی استان سمنان ارتقا می‌یابد.

 

اسودی اظهار داشت: روز صنعت و معدن روز وحدت و همدلی است و میان تولیدکنندگان، مردم و مسئولان است.

 

وی با بیان اینکه دستاورد مثبت این همایش‌ها در ماهیت آن‌ها نهفته است افزود: هر کشوری تمام محصولات خود را بر مبنای شاخص‌های MICI به جهان عرضه می‌کند که ارتقای این شاخص‌های در تولیدات صنعتی استان سمنان در دستور کار است.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به اینکه 10 شاخص اصلی در این راستا تعیین‌شده است اذعان کرد: کیفیت، استانداردهایی با ایمنی بالا، قیمت مناسب، منحصربه‌فرد بودن، طراحی عالی، فناوری پیشرفته، تولید منصفانه، نماد وضعیت، اصالت و سازگاری با محیط از مهم‌ترین شاخص‌های تولید است.

 

وی با اشاره به اینکه 2004 واحد صنعتی در استان سمنان برای دریافت تسهیلات بهین یاب ثبت‌نام کردند افزود: یک هزار و 800 واحد صنعتی از این تعداد در حوزه صنایع کوچک فعالیت می‌کنند.

 

اسودی با تأکید بر اینکه 50 تا 100 واحد در صنایع متوسط فعالیت می‌کنند اذعان کرد: درمجموع 50 هزار و 761 نفر در حوزه صنعت مشغول به کار هستند. وی ابراز داشت: 49 درصد در صنایع کوچک، 15 درصد صنایع متوسط و 36 درصد در صنایع بزرگ این استان مشغول به کار هستند.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری در بخش صنعت 32 درصد در صنایع کوچک و 18 درصد در صنایع متوسط و 50 درصد در صنایع بزرگ سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 714788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha