به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالنبی سواعدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، گفت: 97 درصد اعتبارات آموزشی به آموزش های رسمی تعلق گرفته و سهم آموزش مهارتی به عنوان آموزش غیررسمی سه درصد است که جوابگوی توسعه مهارت آموزی در کشور نیست.
وی اظهارکرد: در حالی که جوانان جویای کار روز به روز بر تعدادشان افزوده می شود، مراکز مهارت آموزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای با وجود تجهیزات کارگاهی مناسب و رشته های متنوع متناسب با نیاز بازار کار، در جذب جوانان جویای کار برای مهارت آموزی موفق عمل کرده که نیاز به حمایت بیشتر مسئولین دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، عنوان کرد: بخش عمده ای از دلایل بیکاری جوانان، به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی در نداشتن مهارت شغلی است که ورود آنها را به بازار کار روز به روز سخت تر کرده است.
وی افزود: تقویت مراکز ارائه آموزش های مهارتی، هدایت تدریجی و هدفمند دانشجویان به سمت بازار کار، پیش بینی و تدارک ورود گسترده بخش خصوصی به بحث مهارت آموزی و مهارت افزایی و ارائه مشوق ها و محدودیت ها برای جوانان جویای کار در بحث مهارت آموزی از جمله راهکارها برای افزایش مهارت آموزی جوانان است.
وی خواستار همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خوزستان برای اجرای طرح مهارت آموزی معین اقتصادی با همکاری صنایع به ویژه نفت وپتروشیمی، طرح جاک با مساعدت موسسات آموزش عالی و دانشگاه ها، توانمندسازی نیروی کار بومی و آموزش اقشار آسیب پذیر در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته با همکاری وزارت کشور شد.
سواعدی، خاطر نشان کرد: مهارت آموزی در این طرح ها برای گروه های هدف به ویژه جوانان و فارغ التحصیلان منجر به کارآفرینی و توسعه اشتغال در استان شده و بسیاری از این افراد جذب بازار کار خواهند شد.
نظر شما