به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، با اعلام ممنوعیت فروش مانتوهای جلو باز در فروشگاه های تهران پرسش این است که آیا دیگر فروشندگان چنین پوشاکی را ارایه نمی کنند و مردم نیز به سایت اتحادیه پوشاک مراجعه می کنند؟
قرار بر این است هر روز ۳۰ گشت سهنفره در سطح شهر تهران بر واحدهای تولید و عرضه کننده پوشاک نظارت کنند. از زمان شکل گیری بنیاد ملی مد و لباس و ارتباط گسترده این بنیاد با طراحان و تولید کنندگان پوشاک ایرانی اسلامی فروشگاه های متعددی در تهران با مجوز این بنیاد برپا شد که چندان موفق عمل نکردند و مردم هم آن چنان که باید به این فروشگاه ها و محصولات انها اقبال نداشتند. شاید هم گرانی محصولات و گاهی طراحی نامناسب دلیل این موضوع بود .
ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک از ممنوعیت فروش مانتوی جلو باز سخن گفت و از انتشار آدرس 200 فروشگاه مانتو با پوشش کاملا اسلامی در سطح شهر تهران خبر داده که برای دسترس عموم مردم بر روی سایت اتحادیه پوشاک قرار گرفته است.
گفته می شود در سطح شهر تهران 17 هزار واحد تولیدی و فروشگاه موجود است که از این تعداد نزدیک به 6 هزار واحد آن تولیدی و 11 هزار واحد دیگر نیز فروشگاه است و 3 هزار واحد از این فروشگاهها نیز مانتوفروش هستند. شاید نظارت بر این فروشگاها راحت و در دسترس باشد اما در شهر تهران فروشگاههای غیرمجاز زیرزمینی و خانه هایی هم هستند که به صورت مزون خانگی در زمینه تولید و عرضه پوشاک فعالیت می کنند.
از سوی دیگر، بسیاری از طراحان و تولید کنندگان لباس در تهران با کارگروه ساماندهی مد و لباس ارتباطی ندارند و تولیدات خود را بی نیاز از این نهاد ناظر بر عرصه پوشاک می دانند. حتی تولید کنندگانی که با این نهاد هم ارتباط دارند تولیداتی دارند که در نمایشگاه های رسمی مد و لباس به نمایش درمی آیند اما پوشیدن انها با عرف جامعه سازگار نیست. حال باید منتطر ماند و دید که سرنوشت مانتوهای جلوباز به کجا می انجامد؟
یادداشت: لیلا ضامنی
نظر شما