قرآن، مهم ترین منبع قدرت نرم ملت های مسلمان است

رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان، قرآن را مهم ترین منبع قدرت نرم ملت های مسلمان دانست و گفت: بازگشت به قرآن بنیه فرهنگی نظام اسلامی را در مقابله با جنگ نرم دشمن تقویت می کند.

دکتر سید محمد موسوی، رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان به خبرنگار شبستان گفت: در شرایطی که جنگ امروز دشمن علیه نظام اسلامی جنبه فرهنگی پیدا کرده بدون تردید مهم ترین منبع قدرت نرم ملت ایران آموزه های قرآنی است.

 

وی افزود: از آنجایی که استکبار جهانی در بعد سخت افزاری، خود را در مقابل ملت بزرگ ایران که پشت گرم به تأئیدات الهی است، ناتوان دید به جنبه نرم افزاری روی آورده است.

 

این مقام مسئول ادامه داد: به این معنا که از طریق حمله به مبانی فکری و اعتقادی مردم به دنبال تهی ساختن جوانان و ایجاد فاصله میان آنان و فرهنگ دینی شان است، دست به اقدامات وسیعی می زند.

 

وی با بیان اینکه راهبرد امروز دشمن راهبرد فرهنگی است، ابراز کرد: دشمن از طریق راهبرد فرهنگی و اجتماعی و از طریق گسترش فرهنگ بی بند و باری، بهره گیری از وسایل ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای درصدد وارد کردن ضربه به مبانی اعتقادی ملت ایران است.

 

موسوی گفت: در دو دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی استراتژی قدرت های بزرگ در مقابله با جمهوری اسلامی بهره گیری از ادوات نظامی و جنگ نظامی بود که حادثه طبس و کودتای نوژه همدان و مهم تر از همه 8 سال دفاع مقدس شاهد بر این مدعاست.

 

وی بیان کرد: همان طور که اشاره شد راهبرد قدرت های بزرگ امروزه در به زانو در آوردن ملت ایران و به بیراهه کشاندن جوانان این جامعه، جنبه فرهنگی و اجتماعی پیدا کرده و در حقیقت یکی از بازتاب های مهم انقلاب اسلامی به لحاظ بین المللی تغییری است که در راهبرد قدرت های بزرگ ایجاد کرده است.


رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان، مساجد را یکی از مراکز مهم آگاهی بخشی به ویژه در حوزه مسائل دینی دانست و افزود: در گذشته به علت پراکندگی و سازمان نیافتگی، همه نگاه ها به مساجد به گونه دیگری بود و کارکرد های مساجد نیز بسیار محدود بود.

 

وی گفت: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی ایران این مراکز مهم وارد مرحله جدیدی از کارکردهای خود شدند، به این معنا که علاوه بر برگزاری نماز جماعت و مناسبت های مختلف مذهبی به کانون های تربیتی، آموزشی و آگاهی بخشی نیز تبدیل شدند.

 

موسوی خاطر نشان کرد: امروزه بسیاری از کودکان و نوجوانان آموزه های دینی خود را از آموزش روخوانی قرآن گرفته تا احکام دینی و اجتماعی از مساجد می گیرند.

 

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار شبستان که آیا مساجد در امر تربیت دینی افراد موفق بودند یا خیر، ابراز کرد: این پرسش تخصصی است و پاسخ به آن نیاز به یک پژوهش و تحقیق عملیاتی دارد ولی نگاه مثبت مردم ایران به مساجد و ارتباط ناگسستنی شان با این مراکز مهم حاکی از آن است که مساجد تا حدودی در انجام کارکردهای خود موفق بوده اند.

 

رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان اظهار کرد: کارکردهای مساجد نباید محدود به این حد باشد بلکه انتظار مردم از مساجد بیش از این هاست، به ویژه در دوره ای که فرهنگ دینی جامعه در ابعاد مختلف با تهاجم مواجه شده و همین امر ضرورت توجه بیشتر به مساجد را اثبات می کند.

 

وی با اشاره به اینکه مساجد در دوران دفاع مقدس و در دوره سازندگی ایفای نقش کردند، گفت: از آنجایی که راهبرد امروز قدرت های بزرگ در مقابله با ملت بزرگ ایران جنبه فرهنگی و اجتماعی پیدا کرده است، مساجد باید با تقویت بنیه های دینی و فرهنگی مردم به مقابله با جنگ نرم برخیزند.

 

پایان پیام/

کد خبر 71567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha