ایثار در کویر زیرکوه/ مسئولان هم آستین  همت بالا زدند

جهادگران گروه مخلصین از تهران تا مناطق مرزی زیرکوه را طی طریق کرده اند تا چند هفته ای را در کنار مردم، طعم تلخ محرومیت را بچشند و چند قدمی برای محرومیت زدایی بردارند.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی: در مسیر عبور از جاده های کم عرض شهرستان درمیان، روستاهای حاشیه جاده که گرد خشکسالی بر آن نشسته اند، خود نمایی می کنند. روستاهایی که کم آبی و مشکلات نشات گرفته از آن، هر روز بر تعداد مهاجران از این روستا می افزاید.

 

هدف،‌ بازدید و خداقوت مسئولان «جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور و جمعی از مسئولان استانی» به گروه جهادی مخلصین است که در روستاهای «پیشبر، فخرآباد، گمنج و پیچکان» مشغول خدمت به مردم هستند.

 

اعضای گروه جهادی مشغول کار و فعالیت هستند که مسئولان می رسند و بعد از خداقوت، زهرایی جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور و فرماندار زیرکوه، چند بیل مصالح ساختمانی را برای همراهی با جهادگران جابجا می کنند.

 

 

حضور همه اقشار 22 گانه بسیج در اردوهای جهادی

محمد زهرایی جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور در حاشیه بازدید از فعالیت گروه جهادی مخلصین از اعزام 900 هزار نفر از جهادگران به اردوهای جهادی سراسر کشور خبر داد و اظهارداشت: بسیج سازندگی در راستای ماموریت‌های ذاتی خود در مناطق محروم کشور حضور پیدا می کند.

 

وی گفت: همه اقشار 22 گانه بسیج در اردوهای جهادی یک روزه، سه روزه در طول سال به خصوص در ایام تعطیل در مناطق محروم کشور حضور پیدا می کنند و خدمت رسانی می کنند.

 

زهرایی با اشاره به اینکه 800 گروه جهادی ویژه در کشور وجود دارند، بیان داشت: از این تعداد 300 گروه جهادی فعال هستند که برای تامین هزینه های مالی فعالیت های عام المنفعه گروههای خود، با خیرین کشوری در ارتباط هستند.

 

جانشین سازمان بسیج سازندگی گفت: این گروه ها متشکل از گروه‌های یک روزه، سه روزه، هفت روزه، ۱۰ روزه و هستند که در طی سال فعالیت های جهادی در عرصه های فرهنگی، عمرانی، اقتصادی، کشاورزی، اجتماعی، آموزشی و علمی انجام می دهند.

 

وی تفاوت گروه‌های جهادی امسال را در مقایسه با سال های گذشته در بحث جغرافیایی دانست و بیان کرد: برنامه بسیج سازندگی بر این است که هر گروه جهادی سه تا پنج سال در منطقه محروم روستایی حضور داشته و فعالیت داشته باشد.

 

زهرایی بسیج سازندگی را سازمانی تسهیل گر دانست و عنوان کرد: خدمت به مردم مهمترین وظیفه ما در مناطق روستایی و کم برخوردار کشور است.

 

 

70 درصد فعالیت گروه جهادی مخلصین عمرانی است

میثم حجتی مسئول گروه جهادی مخلصین از دانشگاه آزاد تهران شمال هم در این دیدار اظهارداشت: این گروه جهادی 6 سال است که روستاهای شهرستان زیرکوه را برای خدمت رسانی انتخاب کرده و در عرصه های فرهنگی، اقتصادی، آموزشی و عمرانی فعالیت می کند.

 

وی با بیان اینکه هرسال این گروه جهادی در ایام تعطیلات نوروز و تابستان به مناطق محروم شهرستان زیرکوه اعزام می شوند، افزود: دانشجویان بسیجی دانشگاه تهران شمال هدف خود را خدمت به محرومین می دانند.

 

حجتی با اشاره به اینکه اطاعت از امر رهبر معظم انقلاب، خدمت به محرومین مناطق محروم، خودسازی و کسب تجربه از دیگر اهداف ما در اردوی جهادی است، ادامه داد: جوانانی که در مناطق توسعه یافته شهری بخصوص شهر تهران زندگی می کنند با محرومیت و نداشتن امکانات آشنایی ندارند و این اردو در شناخت هرچه بهتر آنها از جامعه پیرامون برای خدمت رسانی بسیار تاثیرگذار است.

 

مسئول گروه جهادی مخلصین دانشگاه آزاد تهران شمال بیان داشت: جهادگران در همه جای کشور، کار جهادی را در مناطق محروم شروع می کنند ولی این خود مردم و مسئولین آن منطقه هستند که ادامه کار را باید انجام دهند.

 

وی با بیان اینکه 70 درصد فعالیت گروه جهادی عمرانی مخلصین در روستاها عمرانی است، افزود: مهمترین فعالیت این گروه جهادی در روستاهای فخرآباد، پیشبر، گمنج و پیچکان است.

 

حجتی یادآورشد: 50 نفر از اعضای این گروه جهادی متشکل از دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شمال در رشته های مختلف تحصیلی به مدت 12 روز در روستاهای شهرستان زیرکوه خدمت رسانی می کنند.

 

 

کنگره ملی شهدای خراسان جنوبی با صلابت برگزار شود

محمد زهرایی جانشین سازمان بسیج سازندگی کشور در این بازدید اظهارداشت: در طول هشت سال دفاع مقدس، انقلاب اسلامی ایران، شهدا و جانبازان زیادی تقدیم انقلاب کرده است.

 

وی با بیان اینکه در سال جاری خراسان جنوبی شاهد بزرگترین رویداد فرهنگی در سطح کشور است، گفت: کنگره ملی شهدای خراسان جنوبی باید در شان شهدا با صلابت برگزار شود.

 

زهرایی با اشاره به اینکه در کنار شهدا؛ انقلاب جانبازانی را تقدیم نظام اسلامی کرده است که در کنار ما زنده اند و می توانیم از وجود آنها بهره ببریم، افزود: اما متاسفانه از ظرفیت و تجربه جانبازان که شاهدان زنده هشت سال دفاع مقدس هستند به خوبی استفاده نمی شود.

 

وی با بیان اینکه جانبازان و ایثارگران، دوران دفاع مقدس را با چشم خود دیده اند و با گوشت و پوست خود لمس کرده اند، بیان داشت: احترام گذاشتن به ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا موجب قوت قلب ما می شود.

 

حضور در منازل شهدا از دیگر برنامه مسئولان و اعضای گروه جهادی مخلصین بود.

 

شهادت آرزوی دیرینه پسرم بود

خراشادیزاده مادر شهید ایوب پری در این دیدار اظهارداشت: شهید پری در سن 16 سالگی در منطقه شلمچه به شهادت رسید و به آرزوی دیرینه اش دست یافت.

 

وی مهمترین ویژگی این شهید را داشتن اخلاق خوش، ولایتمداری دانست و ادامه داد: توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر از دیگر خصوصیات بارز شهید پری بود.

 

مادر شهید ایوب پری ادامه داد: جوانان باید اهداف و مسیر شهدا را سرلوحه زندگی خود قرار دهند و از آنها می خواهم از رهبر معظم انقلاب اطاعت کنند.

 

برادرم همیشه از گناه و معصیت برحذر بود

خواهر شهید پری هم در این دیدار با اشاره به اینکه ما همیشه مدیون خون شهدا و راه آنها هستیم و باید در مسیر شهدا باشیم، گفت: «ایوب» تلاش می کرد از معصیت و گناه بر حذر باشد، عاشق راه امام حسین (علیه السلام) بود برای همین درس را رها کرد و برای رفتن به جبهه از هیچ کوششی دریغ نکرد.

 

وی عنوان داشت: برادرم در وصیتنامه خود به مادرم توصیه کرده بود که بعد از شهادتش موی خود را پریشان نکنند تا دشمنان اسلام شاد شوند.

 

برخی مسئولین از راه و رسم شهدا فاصله گرفته اند

خواهر شهید محمود میری هم در دیدار مسئولان با بیان اینکه شهید در سال 1362 در منطقه شلمچه به شهادت رسید، گفت: بهترین زاد و توشه ما در دنیا و آخرت اطاعت از فرمان خدا، اهل بیت(علیه السلام) و شهدا است.

 

وی ادامه داد: باید همیشه قدردان خون مطهر شهدا باشیم و از خدا بخواهیم هیچ گاه از مسیر شهدا جدا نشویم.

 

میری با گلایه از اینکه امروزه برخی از مسئولین از راه و رسم شهدا فاصله گرفته اند، بر اطاعت از ولایت، حفظ حجاب اسلامی و داشتن صبر در برابر مشکلات تاکید کرد.

 

 

کد خبر 715738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha