به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام آیت عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، در جمع خبرنگاران گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه در رأس برنامه ها و فعالیت های خود اجرای طرح تربیت حافظان و برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم را برعهده دارد.
وی برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم را مأموریت قرآنی اوقاف با گستره عمومی خواند که شامل تمامی قرآن پژوهان و فراگیران این حوزه در تمامی موسسات تحت نظر این سازمان، ادارات کل ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی، جلسات قرآن و عموم مردم و علاقه مندان به کلام وحی است.
حجت الاسلام عباسیان، با بیان اینکه شرکت در این مسابقات برای عموم مردم آزاد است، اظهار کرد: مسابقات سراسری قرآن کریم ابتدا در مرحله شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می شود و در نهایت برگزیده مسابقات کشوری به مسابقات بین المللی قرآن کریم راه می یابد.
وی ابراز کرد: مرحله شهرستانی مسابقات دو بخش آوایی و معارفی در رشته های حفظ 5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم، ترتیل، قرائت، اذان و دعاخوانی، حفظ و معارف موضوعی قرآن کریم، حفظ و معارف حدیث و حفظ و معارف تفسیر قرآن کریم برگزار شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، بیان کرد: این مرحله از مسابقات طی یک ماه با شرکت 5 هزار و 100 نفر و با بهره گیری از حضور 35 داور برگزار شد که در نهایت 368 نفر در بخش خواهران و 230 نفر در بخش برادران جواز حضور در مرحله استانی را کسب کردند.
وی با بیان اینکه حضور خواهران در این مسابقات به نسبت برادران چشمگیرتر است، عنوان کرد: تعداد شرکت کنندگان برادر در بخش معارفی و آوایی به ترتیب 74 و 156 نفر و در بخش خواهران در بخش معارفی 200 و در بخش آوایی 168 نفر بوده است.
حجت الاسلام عباسیان، اعلام کرد: مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه(27 و 28 تیر) از ساعت 8 صبح تا 21 شب در 4 سالن مجزا در دو بخش برادران و خواهران برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: در بخش برادران از حضور 6 داور بهره گرفته ایم که 4 نفرغیربومی و 2 نفر بومی هستند. در بخش خواهران نیز 7 نفر به داوری می پردازند که 3 نفر غیربومی و 4 نفر بومی هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، از تداوم برگزاری کارگاه های آموزشی برای تقویت توان برگزیدگان و رفع اشکالات آنها جهت حضور موثر و کسب عناوین برتر در مراحل استانی و کشوری خبر داد و ابراز امیدواری کرد: نفرات برتر استان کرمانشاه در رقابت های کشوری بتوانند حائز رتبه شده و آبرویی برای استان باشند.
وی با بیان اینکه تعداد کارگاه های آموزشی متسابقین به نسبت سال گذشته به لحاظ کیفی و کمی افزایش یافته و مانند سال گذشته از حضور اساتید برجسته کشور بهره گرفته می شود، گفت: انتظار ما از نمایندگان استان کرمانشاه در این رقابت بزرگ قرآنی این است که حضوری قدرتمند داشته و توان بالای استعدادهای قرآنی استان را به نمایش بگذارند.
حجت الاسلام عباسیان، در ادامه با اشاره به اینکه طرح تربیت حافظان در سال ششم اجرا قرار دارد، افزود: سال گذشته 10 هزار و 800 نفر در این طرح ثبت نام کردند و در طول اجرای طرح در قالب 502 کلاس آموزش های لازم را فراگرفتند.
وی با بیان اینکه حدود 7 هزار نفر در آزمون پایانی این طرح شرکت کردند، بیان کرد: یکی از موفقیت های بزرگ استان کرمانشاه این بود که نزدیک به 3 هزار نفر در آزمون طرح تربیت حافظان حائز رتبه شده و حدنصاب نمره(بالای 70 نمره) را کسب کردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه در ثبت نام طرح تربیت حافظان رتبه اول کشور را به خود اختصاص داد و در بحث آزمون پایانی طرح نیز جزو استان های برتر کشور شد.
نظر شما