الگوی کرامت، بهترین راه نظارت است

رئیس ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: بر اساس آموزه های دینی، «الگوی کرامت، بهترین راه نظارت» است.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی در جلسه شورای معاونین این ستاد با اشاره به ایام دهه کرامت، تصریح کرد: این روزها در دهه کرامت قرار داریم و اهل‌بیت (ع) مظهر کرامت هستند.

 

وی با بیان اینکه ‌منشأ کرامت و بخشندگی آنها نیز حب و محبت نسبت به ما و نسبت به همه انسان‌ها است، افزود: ارتباط با اهل بیت علیهم‌السلام درکنار ارتباط با قرآن روح انسان را تعالی می بخشد.

 

رئیس ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه، موارد موثر در موفقیت یک نهاد یا سازمان را برشمرد و خاطرنشان کرد: بخش عظیمی از موفقیت ها در هر سازمان و دستگاهی، منوط به «وفاق سازمانی» است. این یک نکته بسیار مهم و موثر است که باید از حالت شعاری خارج شده و جامعه عمل بپوشد.

 

وی با اشاره به ابلاغ جدید ریاست جمهور که در آن خواسته شده همه مسئولان وکارکنان دولت تلاش کنند روزانه حداقل ١٢ ساعت کار کنند، اظهار کرد: امروز ما همه در یک جبهه هستیم. اختلاف سلیقه همیشه و در همه جا وجود دارد. اما امروز بیش از هر زمان و بیشتر از هر چیز دیگری به «وفاق و همدلی» نیاز داریم.

 

ارزانی در ادامه با اشاره به وجود ٢٤ هزار باب‌ کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور و ضرورت استفاده از ظرفیت این پتانسیل عظیم و قوی، گفت: بحث «خلاقیت» و «ابتکار» برای ما یک اصل است و برای فعال و بروز بودن باید از این دو عنصر بهره‌مند شد.

 

برخی معتقدند به عنوان ارباب رجوع مورد تکریم قرار نمی‌گیرند

وی در بخش دیگری از سخنان خود، خاطرنشان کرد: امروز یکی از علل نارضایتی مردم این است که به عنوان ارباب رجوع مورد تکریم و احترام قرار نمی‌گیرند. در حالی که  بر اساس آموزه های دینی، «الگوی کرامت، بهترین راه نظارت» است. اگر عنصر اخلاقیِ کرامت، بر مجموعه ای حاکم شود می توان بهترین شیوه های نظارتی را اعمال کرد. مردم وقتی مورد تکریم و احترام قرار بگیرند بسیاری از مسایل حل می شود.

 

رئیس ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: موضوع دیگری که در بحث مدیریت کانون‌ها باید مورد توجه باشد، موضوع سطح علمی و سطح آگاهی افراد است. اگر مدیر مجموعه ای ارتقای دانشی و مهارتی نداشته و به لحاظ علم، آگاهی و تخصص از مجموعه تحت امر خود پایین‌تر باشد، مسلما نخواهد توانست مجموعه را به خوبی اداره کند.

 

وی با بیان اینکه چارت سازمانی ستاد عالی کانون‌های مساجد تصویب و توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده است، گفت: برنامه تحول ستاد هم که در قالب ٩ محور شامل فعالیت‌های هنری، ادبی و فضای مجازی پیش بینی شده است، تا پایان تابستان عملیاتی می شود. خط مشی، سیاست ها و مطالبات ما بر اساس این برنامه خواهد بود بنابراین معاونین و مسئولان مختلف ستاد وکانون ها توجه ویژه نسبت به این برنامه داشته باشند. در بحث تشکیلاتی و پروتکل ها حتما باید بر اساس استانداردها و ضوابط عمل شود.

 

ارزانی بیان کرد: شورای معاونین، شورای کنترل پروژه است. به این معنی که در هر معاونت، پروژه و برنامه‌ای تعریف می شود و یک چارت اجرایی و عملیاتی دارد که باید طبق آن عمل کند تا پروژه‌ها به موقع و بر اساس زمان‌بندی معین به اتمام برسد.

 

کار تشکیلاتی، قاعده مند است

وی افزود: کار تشکیلاتی، قاعده مند است و اقتضائات خاص خود را می طلبد. ما هنوز در این زمینه با جایگاه مطلوب و مورد انتظار فاصله داریم.

 

رئیس ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یک نهاد انقلابی است که به برکت انقلاب تاسیس شده و اصل وجودی خود را مدیون انقلاب اسلامی است. حالا  باید به این سوال پاسخ داد که امروز کانون‌های مساجد چه خدمتی را می توانند برای این انقلاب عرضه کنند؟ اما در این زمینه هم نباید دچار شعار و شعارزدگی شد بلکه فکر کنیم و ببینیم به شکل واقعی چه کاری می توان برای انقلاب انجام داد؟

کد خبر 717629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha