به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی اداره كل راهداري و حمل و نقل جاده اي خراسان شمالي؛ مهدی مخبر، معاون دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور اظهار داشت: برنامه ایمن سازی مدارس روستایی حاشیه جاده از سال 79 در سطح کشور آغاز شده و سالانه یک هزار مدرسه، تحت پوشش برنامه ها قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه مدارس حاشیه جاده ها به صورت فیزیکی و آموزشی ایمن سازی می شود، افزود: ایمن سازی فیزیکی شامل اقداماتی همچون آرام سازی ترافیک و ایمن کردن عبور و مرور دانش آموزان است و ایمن سازی آموزشی نیز با ارائه آموزش های لازم اجرا می شود.
مخبر خاطرنشان کرد: ایمن سازی مدارس حاشیه جاده ها نیمی از اعتبارات ایمنی ترافیک و حمل و نقل را به خود اختصاص داده و سالانه حدود 100 میلیارد ریال در این زمینه اختصاص می یابد.
وی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده، شمار تلفات دانش آموزان عبوری از جاده و تصادفات به شدت کاهش یافته و در برخی استان ها به صفر رسیده است، اظهارداشت: کمبود اعتبار یکی از دغدغه هاست و سالانه در هر استان به طور متوسط حدود 30 مدرسه تحت پوشش این برنامه ها قرار می گیرد.
مخبر درباره همکاری آموزش و پرورش در اجرای ایمن سازی مدارس گفت: در ارائه آموزش ها توفیق مورد نظر به طور کامل حاصل نشده و برای توسعه و گسترش برنامه ها، نیاز به همکاری بیشتر آموزش و پرورش است.
نظر شما