به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم یادبود زنده یاد غلامرضا شکوهی شاعر آیینی به مناسبت نخستین سالروز درگذشت وی با حضور شاعرانی همچون مصطفی محدثی خراسانی، علی داودی، علیرضا قزوه، موسوی گرمارودی، ناصر فیض، محمود حبیبی کسبی، علی محمد مودب، خانواده و شاگردان استاد شکوهی برگزار شد.
مرتضی امیری اسفندقه، شاعر عصر دیروز در مراسم بزرگداشت زنده یاد غلامرضا شکوهی شاعر آیینی که در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد، گفت: تشییع مرحوم غلامرضا شکوهی از بهشت زهرا یکی از غریبانه ترین تشییع هایی بود که در آن حضور داشتم. هنوز جای کار برای معرفی بیشتر و بهتر استاد شکوهی هست.
امیری اسفندقه با بیان اینکه شکوهی روزی اش را از معلمی به دست می آورد، عنوان کرد: اگر استاد شکوهی اعتراض کرد به قول فروغ برای یک بشقاب پلو نبود بلکه می خواست امور در جای مناسب و درست قرار گیرد.
وی با خواندن شعری از استاد شکوهی اظهار داشت: عشق هم آیین اهل بیت (ع) است. اسلام چیزی جز رفاقت و عشق نیست. شکوهی با ما رفاقت کرد برای همین اشعارش را آیینی می دانم.
بر اساس این گزارش، علیرضا شکوهی، فرزند استاد غلامرضا شکوهی در این مراسم خاطرنشان کرد: نام پدرم غلامرضا پلاک خانه ما 8 است، پدرم در ساعت 8 در هشتمین روز دهه کرامت در آستانه میلاد امام رضا (ع) درگذشت. آخرین شعری که ایشان خواند نذر امام رضا (ع) کرده بود و در مجلسی برای امام رضا خواند. ایشان در شهر غریب همچون امام رضا از دنیا رفت.
گفتنی است، در پایان این مراسم لوح تقدیر و هدایایی از سوی حوزه هنری و موسسه شهرستان ادب به خانواده مرحوم غلامرضا شکوهی اهدا شد. همچنین از مجموعه شعر تازه مرحوم استاد غلامرضا شکوهی با عنوان پنجه بر پیشانی و نسخه الکترونیک این اثر رونمایی شد.
غلامرضا شکوهی متولد سال 1328 در تربت جام و عضو شورای شعر انجمن ادبی رضوی موسسه آفرینش های هنری بود. وی در غزل و تجربه كردن فضاهاي تازه به ویژه شعر آیینی، قریحه ای بالا و مثال زدنی داشت. از آثار منتشرشده وی می توان به "صد پرده آواز خاموش"، "سرمه ای در غزل"، "یک ساغر نگاه" و " آهی بر باغ آیینه " اشاره کرد.
نظر شما