به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی اصغر موسوی کیا امروز (۱۴ مرداد) در کمیته اجرایی طرح آموزش عملی نمار کلید بهشت، با بیان اینکه باسواد کردن افراد بزرگسال کار بسیار مشکلی است، افزود: در سند تحول بنیادین به رشد متوازن فرد توجه شده است، لذا تربیت موضوع مهمی است که در کنار آموزش به آن توجه می کنیم.
وی با اشاره به اینکه مباحث اخلاقی، زیستی، علمی و فناوری، تربیتی و دینی و پرورشی مدنظر آموزش و پرورش است، افزود: در کنار تمام این موارد آنچه برای آموزش و پرورش مهم است مسائل و مباحث دینی و آموزه های دینی است.
سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه نماز کلید و پایه و اساس همه خوبی هاست، افزود: باید توجه ویژه به امور عبادی و به خصوص نماز اول وقت در آموزش ها صورت گیرد.
موسوی کیا با اشاره به اینکه امروز باید نماز را به صورت عملی یاد بدهیم، گفت: یاد دادن قرائت صحیح نماز به سواد آموزان باعث می شود که فرد آنچه یادگرفته فراموش نکند.
وی با اشاره به اینکه در نماز باید به باطن و ظاهر هر دو توجه شود، اظهار داشت: نماز باید خروجی آن اصلاح جامعه و افراد باشد، اینکه فردی روزی در صف اول نماز جماعت باشد اما بعدها اختلاس کند با هم همخوانی ندارد و نشان می دهد که نماز را بر او تاثیر نگذاشته است.
سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه معاون سواد آموزی آموزش و پرورش در سطح کشور شاخص 20 گانه را برای سوادآموزی تعریف کرده است، که خراسان جنوبی از این تعداد در 16 شاخص رتبه برتر شناخته شده است، افزود: تاکید ما بر روی نماز اول وقت و محتوای نمازی است که بر روی اخلاق و رفتار دانش آموز اثر بگذارد.
موسوی کیا به اقامه نماز جماعت در یک هزار و ۷۵۰ مدرسه استان هم اشاره کرد و افزود از این تعداد در 500 مدرسه نماز توسط روحانیون و مابقی توسط همکاران فرهنگی اقامه می شود.
نظر شما