به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، اواسط خردادماه بود که سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، از افتتاح پروژه احداث مسجد و مجتمع فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) همزمان با عید سعید فطر خبر داد، وی با اشاره به اتمام عملیات اجرایی احداث مسجد و مجتمع فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) بهرهبرداری از این پروژه را زمینهساز توسعه فضاهای فرهنگی و مذهبی در بخش مرکزی پایتخت یعنی قلب فرهنگی شهر تهران دانست.
وی پارکینگ ۳ طبقه با ظرفیت ۱۶۸ دستگاه خودرو، واحدهای اداری، سالن آمفی تئاتر با ظرفیت ۳۸۴ نفر، سالن غذاخوری با ظرفیت ۵۴۵ نفر و شبستانهایی ویژه آقایان و خانمها را به عنوان بخشی از امکانات این مجتمع برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه مسجد و مجتمع فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) از ظرفیت پذیرش حدود ۲۲۰ نفر برخوردار است و ۴۶ چشمه سرویس بهداشتی در ۲ طبقه این مجموعه جانمایی و احداث شده است، آشپزخانه صنعتی آن نیز ظرفیت آماده سازی ۱۵۰۰ پرس غذا در هر وعده را دارا است.
بعد از اعلام خبر زمان افتتاح مسجد ولیعصر (عج) حجت الاسلام صادقزاده؛ رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران هم در گفتوگو با خبرنگار ما افتتاح این مسجد را تایید کرد و گفت: این پروژه بعد از سالها چشم انتظاری به اتمام رسیده و آماده بهرهبرداری است اما بعد از مدتی اعلام شد که به دلیل حل نشدن برخی از مشکلات در مدیریت این مجتمع فرهنگی و مذهبی، افتتاح آن به تعویق افتاده است.
اما حجتالاسلام مهران مجیدی؛ مدیر ناحیه شهید نواب صفوی مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفت و گو با خبرنگار شبستان اعلام کرد که موانعی که موجب شده بود افتتاح این مسجد به تعویق افتد، حل شده است و در فرصت مناسب شاهد افتتاح و آغاز به کار فعالیت این مسجد خواهیم بود.
وی افزود: امام جماعت این مسجد از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام میرحیدر جعفری معرفی شده است که بعد از افتتاح مسجد ولیعصر (عج) رسما ایشان اقامه نماز جماعت را که سالیان سال است در سوله مجاور مسجد بر عهده دارد، در این مسجد اقامه خواهند کرد.
به گزارش شبستان، موضوع ساخت مسجد ولیعصر (عج) از سال ۱۳۶۰ در چهار راه ولی عصر (عج) آغاز شد، زیرا پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مردم این منطقه احساس کردند که در این مسیر با توجه به اینکه محیط مهمی بود، یک مسجد و پایگاه مردمی تأسیس شود و پس از بررسیهایی که انجام شد، مکان فعلی جنب تئاتر شهر مناسبترین نقطه برای ساخت این مسجد تشخیص داده شد.
بنابراین در کنار زمینی که برای ساخت مسجد اختصاص مییابد چادری نصب میشود و بعد سولهای برای برگزاری نماز و سایر مراسم دینی ایجاد میشود، اما از زمانی که این مکان برای ساخت این مسجد اختصاص یافت، مخالفتهایی مبنی بر نساختن آن در کنار مجموعه تئاتر شهر مطرح شد و سعی شد تا در جریان کار آن مشکلاتی ایجاد شود، با این حال کار احداث مسجد و مجتمع فرهنگی ولیعصر (عج) در سال ۸۳ به تصویب رسید تا پس از آن شهروندان تهرانی شاهد طراحی و ساخت آن باشند، اما تا حال حاضر این مجموعه درگیر حاشیههایی شده است که هنوز هم ادامه دارند.
.
امید است، بعد از گذشت سالهای متمادی، موانع و کش و قوسها برای بهرهبرداری مسجد ولیعصر (عج) شاهد افتتاح این مجموعه باشیم چرا که تعلل در افتتاح آن موجب شده است تا فضای پیرامونی و نزدیک این مسجد محلی برای دستفروشان شود.
نظر شما