به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، مدیر پیام رسان ایتا با بیان اینکه دولت به صورت همه جانبه از پیام رسان های داخلی حمایت نمی کند، گفت: برای اینکه پیام رسان های داخلی بتوانند به جایگاه ملموسی در بین مخاطبان برسند باید دولت حمایت همه جانبه ای را از این پیام رسان ها داشته باشد.
ضرب المثلی که مردان را راهی زندان کرد
بالا رفتن لحظه ای قیمت سکه، کار و زندگی خیلی از افراد جامعه را از سکه و رونق انداخته است. قیمت سکه در این دوماه اخیر صد درصد رشد داشته است که موجب شده است تا قیمت خیلی از کالاهای اساسی هم تغییر کند.
بسیاری از افراد جامعه در طول زندگی با سکه خیلی سروکار ندارند، بودجه اشان به خرید آن نمی رسد یا بیشتر تمایل دارند با خرید خانه و ماشین سرمایه گذاری کنند. ممکن است تنها هنگام ازدواج بر اساس رسم و رسوم از سکه برای تعیین مهریه سخن به میان آورند که در برخی از موارد میزان آن طبق این ضرب المثلی قدیمی که «مهریه را که داده و که گرفته » تعیین می شود.
اما همین ضرب المثل بلای جان خیلی از افراد جامعه شده است. مطابق آیات و روایات سقف معینی برای تعیین مهریه مشخص و معین نشده است. مهریه از نگاه شرع، حق زن است و وجه مهریه برای زن از شیر مادرش هم حلال تر است، طبق ماده 1080 قانون مدنی:«تعیین مقدار مهر منوط به تراضی طرفین است.» مفهوم این ماده آن است که میزان مهریه کف و سقف (حداقل و حداکثر) ندارد. اما آنچه که مورد غفلت قرار گرفته است، توان پرداخت داماد است. مهریه، باید قابل پرداخت باشد و داماد باید توان پرداخت آن را داشته باشد.
متاسفانه ضرب المثلی قدیمی «مهریه را که داده و که گرفته » به عنوان یک فرهنگ از قدیم جای افتاده است و شاهد مهریه های بالای هزار، 10 هزار و 20 هزار سکه ای بدون اینکه داماد شرایط آن را داشته باشد تعیین می شود و برخی از خانواده ها آن را ضمانت ادامه زندگی دخترانشان می دانند.
شهرداری نهادی خدماتی است نه اجتماعی
پیمان محسنی، شهردار منطقه 12 در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان در خصوص میزان توفیق شهرداری در جمع آوری معتادان این منطقه و میدان هرندی گفت: جمع آوری و بازپروری معتادان باید به عهده سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر گذاشته شود نه شهرداری، چرا که شهرداری ذاتا نهادی خدماتی است.
نظارت بر عملکرد نانوایی ها بر عهده اتحادیه هاست
معاون هماهنگی اموراقتصادبا اشاره به نقش دولت درحل مشکلات نانوایی ها گفت:چند سالی است که دولت نظارت برعملکرد واحدهای صنفی را به خود آنها سپرده است لذا این اتحادیه ها هستند که نظارت برعملکرد دارند ودولت به طورغیرمستقیم برعملکرد اتحادیه ها نظارت می کند.
نظر شما