۱۹ هتل در استان سمنان در حال ساخت است

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: ۱۹ پروژه ساخت هتل با پیشرفت متوسط ۴۰ درصد در این استان در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل ازروابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان، «محمد جهانشاهی» در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان، افزود: این پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری بیش از پنج هزار میلیارد ریال در حال انجام است و زمینه اشتغال بیش از یک هزار نفر را فراهم می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه با بهره‌برداری از این هتل‌ها، 978 تخت به ظرفیت اقامتی استان افزوده می‌شود، گفت: با بهره برداری از این پروژه ها، ظرفیت اقامتی استان دو برابر افزایش می‌یابد.

 

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان افزود: یکی از مهم‌ترین طرح‌های اشتغالزا در زمینه اقتصاد مقاومتی، راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی است و با راه اندازی این اقامتگاه‌ها، زمینه اشتغال جوامع محلی و روستاییان فراهم می‌شود.

 

وی، یکی از اولویت‌های این اداره کل را اجرای پروژه‌های مشارکتی عنوان کرد و گفت: در حال حاضرشش پروژه مشارکتی با همکاری این اداره کل و بخش خصوصی در حال انجام است که این تعداد تا پایان امسال به ۲۵ پروژه می‌رسد.

 

جهانشاهی، اجرای این پروژه‌ها را در تحقق اقتصاد مقاومتی، کاهش هزینه‌های دولت و اشتغالزایی موثر دانست.

 

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان نیز با بیان اینکه، گردشگری یکی از بهترین ظرفیت‌ها برای ایجاد فرصت‌های جدید شغلی است، گفت: در حال حاضر ۶۰ اقامتگاه بوم گردی در این استان فعال است.

 

«رحمان فرمانی» افزود: بر اساس تقاضاهای ارایه شده، تعداد اقامتگاه‌های بوم گردی استان تا پایان امسال به ۱۰۰ واحد افزایش می یابد.

 

وی گفت: اقامتگاه های بوم گردی استان سمنان تا پایان امسال زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر را فراهم می‌کنند و ظرفیت پذیرش یک هزار و ۵۰۰ نفر مسافر و گردشگر را خواهند داشت.

 

مرمت راه آب تاریخی شاهرود آغاز شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان شاهرود گفت: مرمت راه آب تاریخی شاهرود آغاز شد.

 

«حمیدرضا حسنی» افزود: در این مرحله از مرمت، کار استحکام بخشی، رفع خطر و پی‌بندی‌های آسیب دیده، پی‌چینی و مرمت اصولی با رعایت کلیه موارد ایمنی، برداشت سنگ چین های آسیب دیده، فرسوده و فروریخته و تسطیح و پاکسازی سطح راه آب انجام می‌شود.

 

وی گفت: این بنا به صورت خشکه چینی با سنگ کوهی برای انتقال آب از محل سرچشمه به محله بیدآباد احداث شده بود که در حال حاضر تنها 520 متر از آن باقی مانده است.

 

حسنی افزود: این اثر تاریخی به عرض 1.5 الی 2.5 متر در دامنه و شیب تند کوه ساخته شده و طی سالیان متمادی قسمت‌هایی از آن تخریب شده است.

 

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شاهرود گفت: راه آب قدیم شاهرود در در دامنه رشته کوه شمال شهر واقع شده و متعلق به دوره قاجار است.

 

این اثر تاریخی در سال 1384 به شماره 12274 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

کد خبر 721547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha