به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، ابوالفضل مرشدی، مدیر امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه یزد در نشست با معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با موضوع « پایتخت کتاب ایران» یزد گفت: استان یزد با توجه به پتانسیل های موجود به خوبی می تواند در طرح « پایتخت کتاب ایران» خود را نشان دهد و این نیز تناسب با جهانی شدن یزد دارد.
وی افزود: ما در حوزه فرهنگ اولویت خود را در دانشگاه یزد مبتنی بر کتاب و کتابخوانی و همچنین محیط زیست قرار داده ایم که در این راستا نیز برنامه های متعددی را برگزار کرده ایم.
مدیر امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ما در سال گذشته در هفته کتاب و کتابخوانی در صحن عمومی دانشگاه به صورت روزانه برنامه های فرهنگی در زمینه کتاب و کتابخوانی داشتیم و انجمن ها و تشکل های دانشجویی را به خوبی در این زمینه فعال کردیم و این طرح را نیز به عنوان « ایستگاه کتاب» به صورت دوره ای برگزار می کنیم.
مرشدی ادامه داد: دانشگاه یزد اهتمام جدی در زمینه کتاب دارد که در این زمینه نیز طرح ایجاد « باغ کتاب» را دنبال می کنیم و سعی داریم تا به صورت استانی ان را برگزار کنیم.
وی گفت: ما سعی داریم در شورای معاونین فرهنگی دانشگاه های استان یزد طرح های کتاب و کتابخوانی را دنبال کنیم و دانشجویان استان را در این زمینه ترغیب کنیم.
مدیر امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه یزد بیان کرد: رسالت ذاتی دانشگاه ها در زمینه کتاب و کتابخوانی است و دانشگاه نیز به عنوان مرکزی است که باید درگیر مسائل اجتماعی باشد و در این زمینه نیز باید گام های اساسی بردارد.
مرشدی ادامه داد: ما در دانشگاه یزد بیش از 14 هزار دانشجو داریم که هر کدام از انها می توانند سفیران کتابخوانی در جامعه باشند و از این طریق از ظرفیت های دانشگاه استفاده کنیم.
وی گفت: ما در دانشگاه یزد نشست های کتابخوانی با حضور اساتید داریم که به صورت دو هفته یکبار اساتید به معرفی کتابهای تاثیرگذار زندگی خود می پردازند و سعی داریم تا در بین دانشجویان نیز برگزار کنیم.
نظر شما