حسین مسافر آستانه، داور بخش صحنه ای بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر، با اشاره به سطح استانداردهای تئاتر ملی، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: خوشبختانه از بین کارهایی که دیده ام چند اثر قابلیت اجرای عمومی داشته اند و در مقابل بعضی کارها اصلا خوب نبوده اند.
وی با بیان اینکه از لحاظ کیفی و اجرایی آثار بسیار متفاوت هستند و این خاصیت همه جشنواره هاست، افزود: اجرای تئاتر زنده بوده و به حال خوب بازیگر مرتبط است، چرا که اگر بازیگر یک سر درد کوچک داشته باشد، نمی تواند آن طور که باید اجرا کند و در نتیجه به کار ضربه وارد می شود.
وی در خصوص روند اجرایی جشنواره، اضافه کرد: خوشحالم که تمام برنامه ریزی ارائه شده در جدول، طبق زمانبندی در حال انجام است و شبیه جشنواره های دیگر تاخیر و معطلی ندارد و این حاکی از آمادگی گروه های شرکت کننده و همکاری همه جانبه هیئت اجرایی این جشنواره است که تمام امکانات را در اختیار هنرمندان عرصه تئاتر گذاشته اند.
مسافر آستانه، ضمن اشاره به ارتباط بین گروه های شرکت کننده و دبیرخانه جشنواره، اظهار کرد: اگر دبیرخانه جشنواره ارتباط دائمی در طول سال با هنرمندان داشته باشد و این ارتباط قطع نشود، می توان شاهد برنامه های قوی تر و آثار بهتری از لحاظ کیفی بود.
وی تصریح کرد: لازمه برگزاری این چنین جشنواره هایی حضور مسئولان شهری، به خصوص شهرداری هاست، چرا که شهرداری فقط وظیفه خدماتی چون پاکسازی شهر را برعهده ندارد و کار فرهنگی بیشتر از کار خدماتی برای یک شهر نیاز است.
وی با تاکید بر لزوم حمایت مسئولان از فرهنگ به ویژه تئاتر، عنوان کرد: ارتقای فرهنگی یک شهر تاثیر مهمی در سایر خدمات اجتماعی شهر دارد و حمایت معنوی تمام سازمان ها و ارگان ها را شامل می شود و برگزاری جشنواره ها برای مردم و آگاهی و فرهنگ سازی آنها خواهد بود.
نظر شما