به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز (۳ شهریور) گزارشی از طرح های اشتغال اجرایی این نهاد برای مددجویان ارائه داد.
فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه یکی از اساسی ترین برنامه های کمیته امداد کمک به اشتغال و توانمندسازی مددجویان است، گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون، چهار هزار و 468 طرح اشتغال زایی با اعتبار 75 میلیارد و 744 میلیون تومان برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه معرفی مددجویان به بانک های عامل برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال یکی از برنامه های این نهاد در زمینه خودکفایی و توانمندی آنهاست، تصریح کرد: سقف تسهیلات پرداختی به مددجویان در بخش خوداشتغالی، 50 میلیون تومان و در بخش کارفرمایی 100 میلیون تومان است.
محبی یادآور شد: از بدو تأسیس کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد تاکنون، 30 هزار و 758 طرح اشتغال برای مددجویان و نیازمندان با اعتبار 190 میلیارد و 414 میلیون تومان با استفاده از تسهیلات اشتغال این نهاد و بانک های عامل اجرا شده و 9 هزار و 662 خانوار با تعداد 19 هزار و 200 نفر خودکفا و از حمایت این نهاد خارج شدهاند.
این مسئول حمایتی به چرخه اجرای طرح های اشتغال اشاره کرد و گفت: در ابتدا استعدادیابی از مددجویان انجام می شود و بعد از این مرحله، مشاوره شغلی و در صورت نیاز آموزش های موردنظر از جمله فنی و حرفهای و مهارت آموزی انجام و در نهایت با خرید وسایل و ملزومات موردنیاز جهت اجرای طرح به صورت عملی اقدام میشود.
وی در خصوص نظارت بر اجرای طرح ها نیز گفت: بعد از اجرای طرح به مدت چهار بار در طول یک سال طرح مورد نظارت و ارزیابی قرار می گیرد که این روند تا پنج سال ادامه می یابد و منجر به پویایی، پایداری و درآمدزایی و در نهایت خودکفایی خانواده ها می شود.
محبی تصریح کرد: بر اساس ارزیابی و راستی آزمایی انجام شده از طریق اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و همچنین معاونت توسعه مناطق محروم و توسعه روستایی ریاست جمهوری، 95 درصد طرح های اشتغال این نهاد از پایداری لازم برخوردار و صحت اجرای آنها مورد تأیید است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در حال حاضر 13 نفر از کارشناسان فنی اشتغال کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد بر 13 هزار و 135 طرح اشتغال اجرا شده این نهاد به طور مداوم نظارت دارند.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های کاری این نهاد در حوزه اشتغال، برگزاری دوره های آموزش فنی و حرفه ای برای مددجویان است، گفت: پنج هزار و 466 نفر از مددجویان این نهاد با اعتبار 869 میلیون تومان از ابتدای سال گذشته تاکنون از دوره های آموزش فنی و حرفه ای بهره مند شدند.
محبی به نقش مهم آموزش های فنی و حرفه ای در توانمندی مددجویان اشاره و بیان کرد: آموزش های مهارتی متناسب با بازار کار، به گسترش مشاغل پایدار، توانمندسازی مددجویان و خروج تدریجی آنها از چرخه حمایتی کمیته امداد کمک می کند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: از ابتدای تأسیس کمیته امداد تاکنون، 54 هزار و 721 نفر در خصوص اجرای طرح های اشتغال زایی این نهاد آموزش دیدهاند.
وی در خصوص اشتغال مددجویان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد از طریق مراکز کاریابی هم گفت: 188 نفر از مددجویان این نهاد از ابتدای سال گذشته از طریق مراکز کاریابی شاغل و جذب بازار کار شدهاند که در این زمینه، 127 میلیون تومان هزینه شده است.
محبی همچنین به تکذیب خبر منتشر شده از خبرگزاری ایلنا و بعضی سایت های دیگر در خصوص مطلب تسهیلات کمیته امداد را گرفتند و ماری جوانا کاشتند اشاره کرد و گفت: خبر منتشر شده کذب و هیچ ارتباطی با طرح های اشتغال این نهاد ندارد که نامه رسمی شماره 2067/د مورخ 3/6/1397 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دنا به رئیس کمیته امداد سی سخت مبین این مطلب است که خبر فوق نادرست و کذب بوده و کاشت این گیاه ارتباطی به تسهیلات کمیته امداد به مددجویان نداشته و ندارد.
نظر شما