هنرمندان سرمایه‌های نظام وکشورهستند

مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان هنرمندان ، شخصیت‌های فرهنگی و هنری را سرمایه‌های نظام و کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، محمد رضا سوقندی در آیین تکریم خود با اعلام این مطلب گفت: هنرمند به وضعیت مطلوب می‌اندیشد و می‌خواهد همواره وضع موجود را نقد و برای خوب‌تر شدن اوضاع حرکت کند.

 

وی با تاکید بر اینکه اگر کاری در حوزه فرهنگ انجام‌شده بطور قطع قسمت اعظم آن بر دوش هنرمندان بوده است ادامه داد: سمنان ظرفیت‌های خوبی در حوزه منابع طبیعی و میراث فرهنگی و ... دارد اما بالاتر از همه امکانات موجود دارای فرهیختگان و جوانان نخبه به عنوان سرمایه‌های اجتماعی است که قطعا با نگاه سلیقه‌ای نمی‌توان موثر برای افراد عمل کرد.

 

سوقندی با اشاره به اینکه در طول خدمت خود در استان سمنان در حوزه نرم افزاری شش عنوان برنامه تعریف‌شده را دنبال کرده است اظهارداشت داشت: همه برنامه‌های فرهنگی و هنری در ذیل این شش عنوان انجام  شود که برای اجرایی شدن آن نیازمند به حمایت دولت، همراهی مردم و ارائه خدمات فرهنگی و هنری هستیم.

 

مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان اذعان داشت: برنامه‌های مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و بخش‌های عمرانی و اقتصادی تحت عنوان برنامه پیوست فرهنگی تعریف و در آن مباحثی نظیر آسیب‌های اجتماعی، همایش‌ها، جشنواره‌ها، شادی و نشاط مطرح می‌شود که حجم زیادی از فعالیت‌ها را به خود اختصاص می‌دهند که همگی توسط خود هنرمندان صورت می‌گیرد.

 

وی هیچ حوزه فرهنگی و هنری  را  خالی از حضور ارشاد وندانست وادامه داد: ایجاد امنیت فرهنگی را به‌جای فضای امنیتی دنبال می‌کنیم زیرا در فرهنگ و ارشاد وظیفه ما ایجاد امنیت برای فعالیت هنرمندان است بنابراین اجازه دخالت افراد غیر متخصص غیر حرفه‌ای نه در هیچ حوزه‌ای ندادیم و در این بین از نظرات همه بهره گرفته‌ایم.

 

سوقندی از ساماندهی شدن ۳۲۹ رسانه در استان سمنان خبردادوافزود: ارشاد و دستگاه‌های فرهنگی همکار هنرمندان هستند زیرا اکثر برنامه‌ها توسط آموزشگاه‌ها، موسسات و انجمن‌ها برگزار می‌شود که در این بین وجود رسانه‌ها و فضای مجازی در ارتقا فرهنگ این خطه بسیار اثرگذار بوده است.

 

 مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان سهم اعتبارات فرهنگ و هنر استان را در بدو ورود خود به سمنان را از کل بودجه این اداره کل تنها سه درصد ذکر کردو گفت: این میزان در این سال‌ها 16 برابر شد.

 

وی با بیان اینکه 97 درصد اعتبارات این اداره کل در گذشته صرف حقوق و مزایا و نگهداری زیرساخت‌ها می‌شد تصریح کرد: اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر از 270 میلیون ریال در سال 90 امروز به 5 میلیارد ریال رسیده ضمن اینکه فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در بسیاری از شاخص‌ها حائز رتبه‌های برتر کشور است.

 

مدیرکلاسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه هنوز هم معتقدم اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر در قیاس با اعتبارات هزینه‌ای بسیار اندک است افزود: اعتبارات هزینه‌ای فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این سال‌ها با رشدی بیش از 15 درصدی امسال به بیش از 5 میلیارد تومان افزایش یافته است.

 

وی ارتقا و اصلاح فرهنگ عمومی را از اصلی‌ترین برنامه‌های خود در این استان برشمرد و گفت: همانگونه که رهبری معظم انقلاب نیز فرمودند ارتقا و اصلاح فرهنگ عمومی از مهمترین وظایف فرهنگ و ارشاد اسلامی است و اگر تنها در این بخش موفق عمل کند؛ گام بزرگی برداشته است.

 

سوقندی از گسترش مراکز فرهنگی و هنری استان در دوران مدیریت خود خبر داد و افزود: در این سال‌ها با کمک بخش خصوصی مراکز فرهنگی و هنری استان تا حد قابل توجهی گسترش داده و شاهد بهره‌گیری از توان بخش خصوصی واقعی در این حوزه بودیم.

 

وی از فعالیت 580 پایگاه اوقات فراغت استان سمنان در تابستان امسال خبر داد و گفت: این پایگاه‌ها بیش از سه هزار و 500 عنوان برنامه در حال اجرا دارند و این در حالی است که برنامه‌های متنوع بیش از 250 کانون فعال مساجد استان در این آمار لحاظ نشده است.

 

سوقندی از ایجاد امنیت فرهنگی به جای فضای امنیتی به عنوان یکی از برنامه‌های محوری خود در این مدت نام برد و گفت: هیچ‌گاه اجازه ورود افراد غیرمتخصص به حوزه فرهنگ و هنر را ندادم.

کد خبر 724150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha