به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، علیرضا حسینی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان امروز "13 مهر" در نشست خبری همایش نام آوران حوزه علمیه اصفهان در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تجلیل و قدردانی از مفاخر اصفهان اظهار داشت: یکی از مهم ترین محورهای انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، تجلیل و قدردانی از فرهیختگان است و در واقع بزرگداشت هویت فرهنگی، هنری و انسانی این افراد است.
وی افزود: در این زمینه از اساتیدی همچون استاد محمود فرشچیان، سپیده کاشانی، آیت الله سید ابولحسن اصفهانی، بانو علویه همایونی و استاد شیرازی قدردانی شد و در راستای تجلیل و قدردانی از مقام نام آوران و مفاخر حوزه علمیه اصفهان، همایش نام آوران حوزه علمیه اصفهان طی 3 دوره در این شهر برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در پایان از تمدید مهلت ارسال آثار به دوره اول همایش نام آوران حوزه علمیه اصفهان خبر داد و افزود: مهلت ارسال آثار به این همایش تا "15 آبان" تمدید شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با تاکید بر تجلیل از مفاخر، از برگزاری آئین بزرگداشت استاد علی اکبر پرورش در "28 مهر" در دانشگاه علوم پزشگی اصفهان خبر داد.
وی ادامه داد : دوره اول این همایش "24 آذر" در اصفهان برگزار می شود که در این دوره، 14 شخصیت متعلق به آغاز قرن نخست هجری تا پیدایش دولت صفوی بررسی شده و این دوره به دلیل اینکه کمتر مورد توجه و بررسی قرار گرفته است برای مخاطبان جذاب تر است.
حسینی از چاپ کتاب دوره اول همایش نام آوران حوزه علمیه اصفهان حاوی زندگی نامه این افراد خبر داد و افزود: دوره دوم این همایش در ابتدای سال آینده برگزار می شود و در آن 14 نام آور مقطع تاریخی از دوران صفوی تا سال 1300 هجری شمسی بررسی می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به برگزاری دوره سوم از سال 1300 تاکنون در سال آینده ادامه داد : در این دوره به 14 نام آور حوزه علمیه که بیشتر زعامت حوزه علمیه اصفهان را بر عهده داشته اند، پرداخته می شود و با برگزاری سه دوره همایش نام آوران حوزه علمیه اصفهان، هویت علمی و تاریخی اصفهان از نخستین قرن هجری تاکنون بررسی می شود.
حسینی ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره، شناساندن مکتب اصفهان بوده است و یکی از مهمترین ویژگی های اصفهانی ها پذیرش اندیشمندان و فرهیختگان در زمینه های مختلف فکری و انسانی از نقاط مختلف جهان بوده است و این نشان دهنده تمدن و فرهنگ باسابقه اصفهان است .
پایان پیام/
نظر شما