مطالبه رهبری در امر حفظ معطوف به بودجه‌های مصوب نیست

سرابی با بیان این مطلب که مطالبه رهبری در امر حفظ قرآن ارتباطی به اختصاص بودجه نیم‌درصدی ندارد، گفت: این مطالبه جدید نبوده و معطوف به تخصیص بودجه نیست.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدعلی سرابی، رییس هیئت‌مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور در نشست فوق‌العاده کمیسیون آموزش عمومی قرآن با بیان این مطلب که تأکید رهبری بر حفظ مصحف شریف به منظور انس با آیات وحی است، گفت: این مطالبه نه تنها جدید نبوده بلکه به اختصاص بودجه نیم‌درصدی به فعالیت‌های قرآنی نیز ارتباطی ندارد.

وی اظهار کرد: مطالبه رهبر معظم انقلاب و تأکید ایشان بر تربیت حداقل 10 میلیون حافظ معطوف به بودجه جهش‌یافته سال جاری نبوده بنابراین همه دستگاه‌ها مکلف به اجرایی کردن آن با اعتبارات موجود هستند که خوشبختانه در این میان آموزش و پرورش با اتکا به منابع بودجه‌ای خود این مهم را پیش برده است.

سرابی با اشاره به برخورداری بسیاری از دستگاه‌ها از بودجه‌های قرآنی تصریح کرد: اتحادیه‌ تشکل‌های قرآنی کشور به عنوان یکی از نهادهای مرتبط در این راستا کارگروهی را تشکیل داده و بدون توجه به روند تخصیص بودجه نیم‌درصدی و تنها به منظور پاسخ‌گویی به مطالبات رهبری فعالیت می‌کند.

 

رییس هیئت‌مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور ادامه داد: امتیازات قانونی حافظان بهترین سازوکار انگیزشی برای ترویج فرهنگ حفظ است که می‌توان با همکاری دستگا‌ه‌های عضو کمیسیون آموزش عمومی از آن بیشتر استفاده را کرد.

بنا بر این گزارش، محمدحسین فریدونی، عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیز در ادامه این نشست با اشاره به تصویب طرح تفصیلی حفظ قرآن در کمیسیون آموزش عمومی قرآنی کشور گفت: سایر نهادها و دستگاه‌ها نیز باید در اجرای این طرح مصوب با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشته باشند البته نباید به زمان‌بر بودن طرح‌های این‌چنینی بی‌توجه بود.

 

وی با تأکید بر لزوم استفاده از فضای مساعد ایجاد شده در مدارس با آغاز سال جدید تحصیلی به منظور ترویج فرهنگ حفظ تصریح کرد: البته به منظور پرهیز از آسیب‌های اجتماعی نمی‌توان با همین سرعتی که این طرح را برای دانش‌آموزان اجرا می‌کنیم در سطح کشور و برای عموم مردم اجرایی کرد.

این گزارش می‌افزاید لاله افتخاری، رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست گفت: باید بدون توجه به بودجه‌های مصوب به فاز اجرایی طرح‌های قرآنی ورود پیدا کرد و آموزش و پرورش در این میان باید الگو قرار بگیرد چون اگر منتظر تخصیص بودجه باشیم فرصت‌ها را از دست می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه هم‌اکنون نیز بودجه‌هایی همچون شاخص‌های فرهنگی استان‌ها برای تأمین اعتبارات طرح‌های قرآنی وجود دارد که می‌توان با استفاده بهینه از آنها مطالبات رهبری و نظام را محقق کرد.

شایان ذکر است، نشست فوق‌العاده کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور چهارشنبه 13 مهر در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

پایان پیام/

 

کد خبر 72449

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha