به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد گزارشی از طرح های اشتغال این نهاد در هفته دولت ارائه داد.
حمیدرضا رحیمی نیا، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از اساسی ترین اهداف و برنامه های این نهاد، رسیدگی به وضعیت اشتغال مددجویان و کمک به توانمندسازی آنان از طریق ایجاد مشاغل پایدار است.
وی با اشاره به بهرهب رداری از 51 طرح اشتغال زایی برای مددجویان در هفته دولت در سال جاری افزود: یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار و تسهیلات هزینه شده برای اجرای این طرحها است.
رحیمی نیا طرح های اشتغالزایی مددجویان از ابتدای سال جاری تاکنون را 661 طرح با اعتبار 12 میلیارد و 519 میلیون تومان اعلام و بیان کرد: طرح های اجرایی مددجویان بیشتر در زمینه های کشاورزی، دامپروری، صنایعدستی، حمل و نقل، خدمات، دانش بنیان و مشاغل خانگی بوده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد به خدمات اشتغال کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد از بدو تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳۰ هزار و ۷۵۸ طرح اشتغال برای مددجویان و نیازمندان با اعتبار ۱۹۰ میلیارد و ۴۱۴ میلیون تومان با استفاده از تسهیلات اشتغال این نهاد و بانک های عامل اجرا شده و ۹ هزار و ۶۶۲ خانوار با تعداد ۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر خودکفا و از حمایت این نهاد خارج شدهاند.
وی با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان افزود: در این زمینه و به منظور موفقیت طرح های اشتغال زایی دورههای آموزش فنی و حرفهای و مهارت آموزی برای مددجویان برگزار می شود.
رحیمی نیا با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 470 نفر از مددجویان این نهاد با اعتبار 58 میلیون و 300 هزار تومان در دوره های فنی و حرفهای و پایدارسازی مشاغل شرکت کرده اند، افزود: از ابتدای تاسیس این نهاد تاکنون 54 هزار و 721 نفر از مددجویان و افراد نیازمند در خصوص اجرای طرحهای اشتغال زایی این نهاد آموزش دیدهاند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد یکی از مهم ترین برنامه های حوزه اشتغال کمیته امداد را نظارت بر اجرای طرحها اعلام و خاطرنشان کرد: بعد از اجرای طرح به مدت چهار بار در طول یک سال طرح مورد نظارت و ارزیابی قرار می گیرد که این روند تا پنج سال ادامه داشته و منجر به پویایی، پایداری و درآمدزایی و نهایتاً خودکفایی خانواده ها میشود.
نظر شما