انحراف از مسیر اصلی  روحانیت در جامعه تاثیرات منفی دارد

نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: انحراف از مسیر اصلی و شاخصه روحانیت در جامعه تاثیرات منفی بر جای خواهد گذاشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت،آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان امروز(۱۴شهریور) در همایش ائمه جماعات و مبلغین که در سالن اجتماعات مصلی رشت برگزار شد اظهار کرد: عامل اصلی دین داری و ماندگاری اسلام عالمان دینی هستند .

 

وی با بیان اینکه امام حسین(علیه السلام) راه اسلام را بیمه کرد گفت: وارستگی رفتار عالمان دینی در طول تاریخ بشریت ، تاثیرات شگرفی در زندگی مردم داشته است.

 

آیت الله فلاحتی اذعان کرد:هر گونه انحراف از مسیر اصلی و شاخصه روحانیت در جامعه تاثیرات منفی بر جای خواهد گذاشت.

 

وی به ویژگی های بارز علما و روحانیت و با تاکید به مطالعه مستمر خاطر نشان کرد: ارتباط با کتاب و مطالعه مکرر حیات و قدرت حیات بخشی را در انسان ارتقا خواهد داد.

 

وی ،‌جنان،بیان و بنان را از شاخص های افرادی دانست  که دائما مطالعه می کنند،‌گفت: دعوت به بندگی خدا و توجه و شکر نعمت الهی و .... از دیگر ویژگی ها و وظایف روحانیت است.

 

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه ریزش در زندگی به سبب عدم بندگی و رویش در زندگی، بندگی و رعایت رهنمودهای الهی شمرده می شود،‌تصریح کرد: انقلاب در برابر تهاجمات و توطئه های دشمنان بعد از چهل سال اینگونه ماندگار است و همچنین داشتن رهبری فرزانه که سکانداراین انقلاب است این خودنعمت الهی شمرده می شود که باید همه قدر دان آن باشند.

 

نماینده ولی فقیه درگیلان با بیان اینکه دشمنان در صدد ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه هستند،‌اظهار کرد: دشمنان نیزفراز و نشیب های جامعه را به نوعی می خواهند به شخص مقام معظم رهبری معطوف کنند.

 

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه همه مسولان و مردم در برابر توطئه های دشمنان باید آگاه و هوشیارباشند،‌افزود:  دشمتان آینده مردم ایران را یاس و ناامید جلوه می دهند.


وی گفت: ایران دارای ظرفیت های بالایی در بخش های مختلف تکنولوژی و علم و صنعت و فناوری است که با مدیریت و برنامه ریزی و با هدایت می توان از توانایی های موجود بهره برد و تحریم ها و توطئه های نافرجام دشمنان را خنثی کرد.

 

آیت الله فلاحتی افزود: بهره گیری از توانمندی‌های موجود و تقویت و رونق آن یکی از راهکارهای مقابله با شرایط موجود است.

کد خبر 726068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha