جزییات فعالیت مجمع مشورتی جوانان استان تهران

مشاور استاندار در امور جوانان ضمن تشریح جزییات فعالیت مجمع مشورتی جوانان استان هدف از تشکیل این مجمع را گفتمان‌سازی موضوع جوان‌باوری و جوان‌یاوری در جامعه دانست.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمدمیثم وره‌چهره، مشاور استاندار در امور جوانان امروز در جلسه کارگروه امور ساماندهی جوانان با اشاره به تشکیل مجمع مشورتی جوانان استان تهران گفت: این مجمع نهادی مدنی-مشورتی است متشکل از جوانان علاقه مند از اقشار مختلف جامعه که به منظور کمک به ساماندهی امور خویش و ارتقای آن نسبت به نظام مند کردن فعالیت هایشان در حوزه تصمیم سازی، برنامه ریزی، اطلاع رسانی و مشارکت و همکاری در اجرای طرح ها و برنامه اقدام کرده است.

 

وی بیان کرد: مجمع مشورتی استان تهران با رویکرد همگرایانه در بستر نظام خرد جمعی، کارگروهی و تعامل و تضارب آرا برای تعیین اولویت های جوانان، ترسیم نقشه راه آنان و ارایه پیشنهادات اجرایی در حوزه های مرتبط با جوانان در راستای ایفای نقش فعال آنان در جامعه و کمک به توسعه دوجانبه و متوازن و پایدار در سطح استان تشکیل شده است.

 

وره چهره با بیان اینکه مجمع مشورتی جوانان استان تهران شامل 45 نفر عضو است، افزود: این افراد نمایندگان آقا و خانمی از 16 شهرستان و هفت نماینده از دستگاه های دولتی و چندین نفر هم از جوانان موسس این مجمع می باشند.

 

مشاور استاندار در امور جوانان با بیان اینکه ترویج، تسهیل و ارتقای سطح کمی و کیفی مشارکت های نهادمدنی اجتماعی جوانان در جامعه از جمله اهداف تشکیل مجمع مشورتی جوانان استان است، اظهار کرد: همچنین گفتمان سازی موضوع جوان باوری و جوان یاوری در جامعه، تقویت روحیه خودباوری و تعمیق بخشی به هویت ملی و انقلابی آنان، ظرفیت‌سازی برای جانشین پروری و بکارگیری جوانان در عرصه های مختلف مدیریتی و اطلاع رسانی مناسب، ارتقا و آگاهی بخشی و بهبود وضعیت و شاخص های جوانان نیز از دیگر اهداف تشکیل این مجمع می باشد.

 

وی با بیان اینکه در این مجمع پنج کارگروه پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: این کارگروه ها شامل کارگروه اقتصادی و کارآفرینی، کارگروه اجتماعی و فرهنگی، کارگروه زیربنایی و توسعه، کارگروه علمی و فناوری و کارگروه محیط زیست و سلامت می باشند که جوانان در این پنج کارگروه تقسیم کار شده و مباحث و مشکلات خود را تبادل نظر می کنند و نماینده هر کارگروه در کارگروه های متناظری که در استان تهران و شهرستان های استان تشکیل می شود، شرکت کرده و مطالبه گری، انتقادات، پیشنهادات و مشورت های خود را مطرح و به دستگاه ها ارجاع می دهند.

 

وره چهره اظهار کرد: ما همچنین دستیاران جوان یا مشاوران هر دستگاه که یک موضوع اداری است را پیش بینی کردیم و بعد از این جوانان با دستگاه های دولتی از طریق رابطی که در این دستگاه ها مستقر و شاغل هستند مسایل و مشکلات را پیگیری و بررسی می کنند.

 

مشاور استاندار در امور جوانان تصریح کرد: مجمع مشورتی جوانان در سطح کارشناسی در استانداری تهران مورد تصویب کارشناسان قرار گرفته و در جلسه امروز ستاد ساماندهی امور جوانان استان تهران طرح موضوع خواهد شد و بعد از بررسی به عنوان مصوبه ستاد ابلاغ خواهد شد که در صورت تصویب بلافاصله اجرایی می شود.

 

وی با اشاره به نقش اجرای مجمع مشورتی جوانان استان تهران در حل مشکلات جوانان افزود: با توجه به توانمندی، نخبگی و مطالبه گری ای که بنده از جوانان شاهد هستم اجرای مجمع مشورتی جوانان می تواند بیش از 50 درصد در حل مشکلات آنها تاثیرگذار باشد. 50 درصد مابقی هم مربوط به مسئولان دولتی است که تا چه اندازه جوانان را در این عرصه یاری کنند.

 

وی با اشاره به مجلس دانش آموزی اظهار کرد: این مجلس در سال 81 تاسیس شد و اکنون هم دوره دهم آن در حال سپری شدن است.

 

مشاور استاندار تهران در امور جوانان اظهار کرد: چشم انداز ما این است که مجمع مشورتی جوانان را تبدیل به پارلمان جوانان استان کنیم و به مرور این پارلمان را در سایر استان های کشور راه اندازی کنیم تا با هم افزایی یکدیگر اقدامات لازم را در جهت حل مشکلات حوزه جوانان انجام دهیم.

 

وی با بیان اینکه ما دیداری با رییس فراکسیون جوانان مجلس و رییس ستاد ساماندهی شهرداری تهران داشتیم، گفت: ما صرفا مجمع مشورتی جوانان استان تهران را مجمع مشورتی ادارات دولتی نمی دانیم، با قوه قضاییه و قوه مقننه هم در ارتباط هستیم، دیروز هم جلسه ای با معاون دادگستری استان تهران داشتیم و قرار شد این مجمع با مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس و همچنین با شوراهای شهر و روستاهای استان تهران هم تعامل داشته باشد.

 

وی بیان کرد: از تاریخ تصویب مجمع مشورتی جوانان استان در ستاد ساماندهی امور جوانان و شروع به کار رسمی مجمع به مدت 4 سال است.

کد خبر 727209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha