به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام سید مهدی سید محمدی، مشاور رئیس و سرپرست امور فرهنگی سازمان بهزیستی کشور صبح امروز (21شهریور) در نشست هم اندیشی مسئولین امور فرهنگی بهزیستی کشور در ساری با تبیین موضوع فرهنگ و فرهنگ سازمانی و تاثیر فعالیت های فرهنگی در ارتباط با تحقق اهداف و برنامه های سازمان بهزیستی، اظهار داشت: تعمیق باورهای دینی به عنوان راهکار پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دستور کار حوزه فرهنگی قرار دارد.
وی توانمند سازی دانشجویان تحت پوشش بهزیستی از جمله اشتغال، ازدواج و فعالیت های قرآنی را از جمله برنامه های فرهنگی بهزیستی در سال جاری عنوان کرد .
حجت الاسلام سید محمدی گفت: فعالیت های فرهنگی و اجتماعی محور کار بهزیستی است که با استفاده از ظرفیت هایی که در اختیار داریم برای اصلاح فرهنگ و ترویج این موضوع بهره گیری می کنیم.
وی افزود: معرفی سازمان بهزبستی به عنوان دستگاه برتر در زمینه های قرآنی و نماز توسط نهادهای حاکمیتی نشان دهنده موفقیت امور فرهنگی است.
حجت الاسلام سید محمدی توجه به بخش فرهنگی را اثر گذارتر از دیگر بخش های پیشگیرانه سازمان بهزیستی دانست و گفت: فعالیت های فرهنگی باید برای افزایش مشارکت های مردمی و فرهنگ سازمانی سالم مناسب با اهداف سازمانی باشد.
وی با تأکید بر اینکه فعالیتهای فرهنگی سازمان بهزیستی کشور بر اساس برنامههای قرآنی استوار است، بیان کرد: سازمان بهزیستی برنامههای قرآنی فراوانی را برای جامعه هدف خود در دست اجرا دارد.
حجت الاسلام سید محمدی آموزش و تربیت 200 دانشجوی جامعه هدف تحت عنوان معلم قرآن را از اقدامات مهم این نهاد حمایتی بیان و تصریح کرد: این تعداد دانشجو دوره ی کامل فراگیری قرآن را آموزش دیده و می توانند در این حوزه فعالیت کنند.
وی تشکیل هیات مذهبی و استقرار 12 موکب در ورودی و خروجی کشور در روز اربعین را از جمله اقدامات این سازمان برشمرد و گفت: همچنین پرداخت شهریه دانشجویان تحت پوشش تا سقف دو میلیون برای مقطع کارشناسی و چهار میلیون تومان در مقطع کارشناسی ارشد را از دیگر اقدامات این سازمان است.
نظر شما