«زهرا صدراعظم نوری» درباره تعیین تکلیف سوله های بحران در اختیار سازمان ورزش در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: براساس برنامه دوم بیش از یکصد پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در تهران ساخته و تجهیز شد که تعدادی از پایگاه ها به عنوان پایگاه های مدیریت بحران مورد استفاده قرار گرفت، تعدادی به عنوان پشتیبان و معین این پایگاه ها استفاده شد و تعدادی نیز تغییر کاربری یافت که به فعالیت های فرهنگی و هنری اختصاص یافت و به بخش خصوصی اجاره داده شد.
رییس کمیسیون محیط زیست، خدمات شهری و سلامت شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: سازمان ورزش و شهرداری تهران در مقطعی به دنبال فعالیت در حوزه زنان بود بنابراین تعدادی از این پایگاه ها به سالن های الزهرا تغییر نام داد و از آن ها بهره برداری کرد.
وی با اشاره به پیگیری های انجام شده در شورای پنجم برای بازپس گیری سوله های مدیریت بحران گفت: باتوجه به هزینه قابل توجهی که برای پایگاه های پشتیبانی مدیریت بحران انجام شده و هدف تعریف شده برای آنها، منطقی نیست که برای کاربردهای دیگر از آن ها استفاده شود به خصوص که سازه بسیار قوی دارند و در هنگام بروز بحران به عنوان پایگاهی که بتواند امور را مدیریت و پشتیبانی کند از مقاومت خوبی برخوردار است.
صدراعظم نوری توضیح داد: در پیگیری های انجام شده، سوله های بحران با تغییر کاربری فرهنگی و هنری به حالت اولیه بازگشت و از بخش خصوصی و فرهنگی و … بازپس گیری شد و در اختیار سازمان مدیریت بحران قرار گرفت و یا تحویل مناطق شد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 50-60 درصد پایگاه هایی که در اختیار سازمان ورزش شهرداری تهران قرار دارد که بنا به ادعای سازمان ورزش شهرداری تهران، این سالن ها مورد توجه بانوان است و با ظرفیت قابل توجهی در حال بهره برداری از آن ها می باشد.
وی با بیان اینکه بانوان به دلیل مسایل اعتقادی و ارزشی در هر مکانی نمی توانند برای ورزش مراجعه کنند از طرفی بیماری های جسمی و حرکتی و مفصلی در بین بانوان شایع است، تصریح کرد: بازپس گیری این سوله ها می توانست نارضایتی هایی برای بانوان به وجود آورد و مشکلاتی ایجاد کند.
صدراعظم نوری تاکید کرد: از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران خواستیم که این تعداد سالن در اختیار سازمان ورزش را از لیست خود خارج کند و براساس سوله های در اختیار گزارش ارائه کند و طبق آن نسبت به اعلام نیاز سوله های مدیریت بحران اقدام کند و برای آینده برنامه ریزی داشته باشد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: باید نیاز پایگاه های مدیریت بحران بازنگری شود و براساس آن نسبت به احداث سوله های مدیریت بحران اقدام شود و حتی می توان به جای ساخت سوله های با سازه سنگین از روش های جایگزین استفاده کرد.
نظر شما