عبدالنبی سواعدی، مدیرکل فنی و حرفه ای استان خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: در 6 ماهه اول سال جاری 510 نفر از کارجویان فاقد مهارت آموزش های فنی و حرفه ای را در کارگاه های مهارت آموزی در محیط کار فرا گرفتند.
وی افزود: در این مدت معادل 63هزار و 155 نفر ساعت آموزش مهارتی را در81 کارگاه مهارت آموزی در محیط کار واقعی دارای مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان به جوانان جویای کارارائه شد.
وی با اشاره به نیاز خوزستان به نیروی ماهر و فنی، اولویت استان را توسعه اشتغال دانست و عنوان کرد: یکی از روش های توسعه اشتغال کارآموزی در محیط کار واقعی است که با اجرای صحیح آن تعداد زیادی از جوانان جذب بازارکار خواهند شد.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان خوزستان، تصریح کرد: کارآموزی در محیط واقعی به عنوان فعالیت دوم بنگاه اقتصادی تلقی و بنگاه رسالت اصلی خود را ملاک قرار دهند.
وی آشنایی با محیط کسب و کار، تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموزی برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، کمک به بنگاه های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینه های جذب و بکارگیری نیروهای فاقد مهارت را از مزایای طرح دانست.
وی با اشاره به اینکه کارآموزی در محیط واقعی راهکار توسعه مهارت آموزی است، ابراز کرد: استفاده از ظرفیت و توان آموزش عملی بنگاه های اقتصادی از اهداف اجرایی طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کاراست.
سواعدی، خاطر نشان کرد: پرداخت حق بیمه حوادث و جذب نیروی انسانی بدون هزینه برای بنگاه های اقتصادی در مدت طی دوره از مشوق های اجرای طرح است.
نظر شما