به گزارش خبرگزاری شبستان، حمیدرضا حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش در همایش «فرهنگ یاران پلیس» با اشاره به تربیت دانشآموز در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: این تربیت باید بتواند دانشآموز را برای ابعاد فردی و اجتماعی آماده کند و حیات طیبهای را که در آموزش و پرورش از آن نام برده میشود را در جامعه دارای تقوا به عرصه عمل برساند. در جامعه دارای تقوا، مرزها و رفتارها و گفتارها تعریف شده است و دانشآموز بر اساس برنامهریزیهای انجام شده صاحب علم و دانش و رفتارهای پسندیده اجتماعی میشود.
حاجیبابایی افزود: یکی از برنامههای مهم در سند تحول بنیادین، تأثیرگذاری بر جامعه است؛ یعنی باید در مدرسه دانشآموزی تربیت شود که بتواند نظم، آرامش و امنیت را بر اساس علم، دانش و مبانی دینی و فرهنگ بومی خود در جامعه تعریف کند، به همین جهت آموزش و پرورش با تمام نهادهای اجتماعی یک رابطه و همکاری نزدیک دارد.
وی با اشاره به همکاریهای آموزش و پرورش با نیروی انتظامی اظهار کرد: تشکیل کمیسیونهای مختلف میان آموزش و پرورش و نیروی انتظامی یکی از انواع تعاملهای دوجانبه است که میتواند در ایجاد فرهنگ نظم و امنیت در کشور مؤثر باشد.
حاجیبابایی با اشاره به نگاه مثبت مردم جامعه به دانشآموزان و مدرسه ادامه داد: در جامعه نظم را باید بر اساس خواست و رضایت عمومی ایجاد کرد. در این صورت این رفتار ماندنی است و در جامعه به راحتی مورد پذیرش قرار میگیرد. مهمترین اثر حضور فرهنگیان در نظم جامعه تأثیرگذاری در جامعه و پذیرش جامعه برای این موضوع است و نظام تعلیم و تربیت به عنوان منادی تربیت در این جایگاه بسیار مؤثر است.
وی گفت: امیدوارم تمام نهادهای اجتماعی بتوانند با تعاملهای دوجانبه با آموزش و پرورش قسمتی از بار سنگین نهادینهکردن مسایل فرهنگی در جامعه و نظم بخشی در جامعه که بخشی از حیات طیبه و تقوای اجتماعی است را محقق کنند.
گفتنی است؛ همایش فرهنگیاران پلیس شنبه (16 مهر) در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما