به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «سید محمدرضا موالی زاده» در نشست شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان فرهنگ عمومی را کنش ها و واکنش های همگن اعضای جامعه نسبت به وقایع آن جامعه دانست و گفت: رفتارهای شناخته شده در جامعه را فرهنگ عمومی می نامند.
دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور با بیان اینکه جلسات شورای فرهنگ عمومی در استان ها و شهرستان ها به صورت منظم و با حضور شخصیت های حقیقی و حقوقی برگزار می شود، گفت: سرفصل های ارسالی شورای فرهنگ عمومی به استان ها لازم است که بر اساس مختصات هر استان بومی سازی شود.
وی به مشکلات دانشگاه ها در خصوص انتخاب رشته اشاره کرد و افزود: اینکه بسیاری از دانش آموزان به دنبال رشته های تجربی و پزشکی هستند نشان از هدایت تحصیلی ناموفق در کشور دارد.
موالی زاده با تاکید بر بازنگری در هدایت تحصیلی دانش آموزان، اظهار داشت: جامعه به همه مشاغل نیاز دارد و همه مشاغل در جایگاه خود محترم هستند بنابراین باید به سمتی حرکت کنیم که در انتخاب رشته توازن و تعادل برقرار باشد.
وی به سخت کوشی ملت ایران در دوران مختلف تاریخی اشاره کرد و تصریح کرد: گفتمان اقتصاد مقاومتی امروز و در شرایط فعلی بیش از هر زمانی باید مورد توجه قرار گیرد.
در این نشست همچنین «آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد» دوری از فرهنگ اصیل ایران را از موضوعاتی برشمرد که باید در اولویت بررسی قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان به ضرورت تصویب اساسنامه فضای مجازی استان اشاره کرد و افزود: در این خصوص همه اعضا باید ایده ها و نظرات کارشناسی خود را ارائه کنند تا این اساسنامه به درستی تدوین شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان به شایعه سازی در فضای مجازی اشاره کرد و تصریح کرد: باید این شایعه ها از طریق سایت ها و کانال های مختلف با پاسخ روشن و قانع کننده از ذهن مردم رفع شود.
«حجت الاسلام محمدعلی انصاری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در این جلسه به مرور مصوبات جلسه قبل پرداخت و پیرامون دستور کار کارگروه فضای مجازی توضیحاتی ارائه کرد و گفت: لازم است تولید و ساماندهی در ارائه محتوا در فضای مجازی انجام شود و به ظرفیتهای مردمی نیز در این حوزه توجه لازم صورت پذیرد./
نظر شما