« ثریا شارقی »در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان از توانمندسازی زنان روستایی از طریق آموزش های IT و ICT خبر داد و گفت: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری طرحی مبنی بر توانمندسازی زنان روستایی با استفاده از فناوری های نوین IT و ICT تدوین کرده است،این طرح در حوزه فناوری اطلاعات «IT» و در فناوری اطلاعات و ارتباطات در ICT با تمرکز بر موضوع تجارت الکترونیک می باشد.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح توان افزایی زنان در حوزه های فناوری اطلاعات است، تصریح کرد: با توجه به اینکه شیوه کسب و کار و تجارت در دنیا تغییرات قابل توجهی کرده است لذا بر آن شدیم تا زنان روستایی را که ممکن است به دلیل وجود مشکلات، نتوانند ارتباطی با شهر برقرار کنند با فراهم سازی زمینه های آموزش در حوزه IT و ICT آنها را با کسب و کار نوین جهت اشتغال پایدار، تولید محصولات و بازاریابی جهت محصولات شان آشنا کنیم.
شارقی از افتتاح نخستین کارگاه آموزشی IT و ICT زنان در روز ملی روستا و عشایر (۱۵ مهر) خبر داد و گفت: نخستین کارگاه آموزش«تجارت الکترونیک»زنان روستایی و عشایری با حضور معصومه ابتکار،معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در یکی از روستاهای شهرستان شهریار افتتاح می شود.
مدیر کل امور بانوان استانداری تهران اظهار کرد: در صورت موفقیت آمیز بودن، این طرح با همکاری اداره کل امور روستایی استانداری تهران، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، اداره کل اطلاعات و ارتباطات استان و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دفتر امور بانوان استانداری ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه زنان روستایی و عشایری باید برای شرکت در این کلاس ها سواد اولیه را داشته باشند، افزود: ثبت نام زنان در این کارگاه های آموزشی از طریق دهیاری ها و بخشداری ها انجام می شود ،این کلاس ها سه روزه است در هر مرحله حدود 50 الی 100 زن روستایی و عشایری تحت آموزش قرارمی گیرند.آشنایی سه نفر هم با موضوع تجارت الکترونیک برای ما بسیار مهم است، چون هدف اصلی اجرای این طرح ،فرهنگ سازی و جلوگیری از مهاجرت و ارتقای معیشت روستاییان است.
شارقی در ادامه افزود: وقتی فضای جغرافیایی محدودیتی برای اشتغال نداشته باشد این موضوع یک امتیاز مثبت در شرایط فعلی جامعه است لذا ما باید اجرای این طرح را به عنوان یک فرصت شغلی ببینیم و با سرمایه گذاری در روستاها از مهاجرت به شهرها جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به طرح های حمایت از مشاغل خانگی روستاییان افزود: سال گذشته 48 هزار میلیارد تومان برای مشاغل خانگی روستایی تخصیص یافت البته برخی از بانک ها همکاری های لازم را نکردند و ما نتوانستیم کل این اعتبار را جذب کنیم ولی با وجود همه این مشکلات ،تسهیلاتی با نرخ سود شش درصد به مشاغل خانگی تخصیص یافت.
وی با بیان اینکه همچنین دولت تسهیلات خوبی از محل صندوق توسعه ملی با نرخ سود شش درصد به روستاییان پرداخت کرد گفت: استان تهران در جذب اعتبار برای تسهیلات روستایی مقام نخست را کسب کرده است و قرار است سال 97 هم از طریق سایت سارا تسهیلات خوبی در این راستا ارایه دهد.
نظر شما