خبرگزاری شبستان، قم، پروفسور آنتون وسلز در مراسم رونمایی، معرفی و نقد کتاب تورات، انجیل و قرآن روز یکشنبه 15 مهر ماه در سالن کنفرانس انجمنهای علمی حوزه برگزار شد به عنوان نویسنده کتاب در این مراسم گفت: ما در برهه ای
بسر می بریم که برخی جهانیان به ویژه غربی ها بر این باورند که کسانی که از دین به دور هستند، پیروز اصلی هستند.
وی افزود: اسلام و مسیحیت و یهودیت در جهان مورد سوء استفاده قرار گرفته و برخی در غرب تصور می کردند که مشکلات جهان به دلیل دین است.
این پروفسور هلندی تصریح کرد: برخی در غرب اعتقاد دارند که کتاب های مقدس باید ممنوع شوند زیرا عامل همه مشکلات هستند اما در این کتاب تأکید دارم که تورات و انجیل و قرآن نه تنها عامل مشکلات نیستند بلکه حل مشکلات در گرو این کتابهای مقدس است.
وی اظهار داشت: دغدغه من اینست که باید این سه کتاب مبنا قرار گرفته و با خواندن آنها چیزهای زیادی فراگیریم.
این فیلسوف ادامه داد: رئیس جمهور وقت آمریکا پس از حمله تروریستی پاریس گفت که در آخر زمان زندگی می کنیم. سخنان او همانند برخی جریان های مسیحی در آمریکاست که می گویند ما در دوره آخر الزمان قرار داریم. دولت به اصطلاح اسلامی داعش نیز از این ادبیات استفاده می کند.
وی تأکید کرد:خلیفه ستمگر داعش گفته که در حال آخرین جنگ در تاریخ جهان هستیم و این جنگ در شمال سوریه اتفاق می افتد.
آنتون وسلز به بیان داستانی از دانیال نبی پرداخت و افزود: دانیال نبی(ع) یک تبعیدی و یک متفکر اوپوکالیپتیکی است و آپوکالیسم یک مفهوم مکاشفه ای است که در یهودیت و مسیحیت وجود داشته و به فاش شدن چیز هایی در اخرالزمان می باشد.
وی عنوان کرد: کتاب دانیال که در قرن دوم قبل از میلاد نگارش شده پس از زمانی بود که اسکندر سرزمین هایی را فتح کرده بود و آن زمان یک حاکمی از جانشینان اسکندر وجود داشت که همانند اسکندرخود را تجلی خدا می دانست و این وضع خطرناکی است که حاکمان خود را تجلی خدا بدانند.
این پروفسور با اشاره به اینکه کلام خدا متعلق به همه دوران هاست، گفت: ادعای اپوکالیسم در کتاب دانیال این است که جهان پایانی خشنوت آمیز نخواهد داشت و خداوند به همه خشونت ها پایان خواهد داد و این رویای نبی دانیال است اما سوال ما ممکن است این باشد که چقدر طول می کشد تا خدا خشونت موجود در جهان را پایان دهد.
وی چنین پاسخ داد که زمانش طولانی است اما دانیال نبی می گوید باید شکیبا باشیم و صبر کنیم و ما بیهوده منتظر نیستیم و این رویا قطعی است و تفسیرش هم مطمن می باشد.
پروفسور آنتون خاطرنشان ساخت: این مطالبی که در این کتاب ها آمده است برای ما مفید است نه اینکه ما را در مقابل هم قرار دهد. مبنای تفسیر من این است که حضرت عیسی آمد قرآن را تأیید کند و قران نیز تورات و انجیل را تأیید می کند. این سه کتاب را اگر در کنار هم قرار دهیم مطالب مفیدی از آنها خواهیم فهمید.
وی تصریح کرد: در محافل غربی بیشتر توجه به منابع سنی است و اخیرا توجهشان به منابع شیعی بیشتر شده است و آن هم به دلیل حضور اساتید و عالمان شیعی است.
نظر شما