به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، به نقل از روابط عمومی برند پلاس، اولین دوره آموزشی « برند پلاس» با حضور علامندان در یزد برگزار می شود.
داود احمدی با بیان اینکه متأسفانه عدهای از فعالین اقتصادی معتقدند برند و برندشناسی در شرایط کنونی اقتصاد کشور در اولویت اجرایی قرار نمیگیرد، اظهار کرد: برند نقطه امن تجارت و فعالیت اقتصادی است که در زمان بحران سرمایه گذاران در حوزههای مختلف را در برابر ضررهای بیشمار اقتصادی و سکتههای متعدد بازار بیمه میکند.
وی افزود: هر قدر برند تجاری افراد کابردی تر باشد قطعا افراد در شرایط بحرانی کمتر ضرر خواهند کرد.
این مدرس برندشانسی سازمان مدیریت استان یزد شرایط اقتصادی امروز کشور را بارانی و در سایه تهدید سیل تعبیر کرد و گفت: توجه به مقوله برند و برندسازی مدیران اقتصادی و تجارتهای مختلف را در برابر سیل احتمالی مقاوم میسازد.
احمدی در ادامه با بیان این که فعالیت اقتصادی ما باید به شکلی ساماندهی شوند که در بازار جهانی هم حرفی برای گفتن داشته باشند، تصریح کرد: برند به تنهایی برای حضور در بازارهای جهانی کافی نیست.
این استاد دانشگاه تکنولوژی، طراحی و کیفیت را از جمله عوامل مکمل برند در معرفی و فروش محصولات داخلی در بازارهای خارجی دانست و بیان کرد: ایران سرشار از ظرفیتهای اقتصادی است که متأسفانه فعلاً با نام کمپانیهای خارجی در بازارهای جهانی مطرح است.
وی آموزش علم برند به صورت گسترده را یکی از ضرورتهای اجرایی در توسعه اقتصادی امروز کشور عنوان کرد و افزود: حقیر شماردن کسب و کارهای داخلی برای عرضه در بازارهای جهانی از دیگر معضلات جدی در مسیر توسعه اقتصادی و معرفی برندهای ایرانی در جهان است.
احمدی جهانی فکر کردن را یکی از ضرورتهای لازم برای توسعه اقتصادی دانست و تأکید کرد: استفاده از تمام ظرفیتهای انسانی و علمی موجود برای جهانی شدن نیاز جدی امروز کشور است.
مدرس برندشناسی استان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پاسخ به این سئوال که چگونه برند شویم؟ ضروری است، گفت: بخش عمدهای از دغدغههای پیرامون توسعه اقتصادی، معرفی برندهای ایرانی در بازارهای جهانی و افزایش ظرفیت اشتغال با آموزش برندسازی و برند شناسی برطرف میشود.
وی هویت، میزان آگاهی و نقطه تمایز با دیگر برندها را نقطه تعیین کننده برای میزان جامعیت و کامل بودن یک برند دانست و تصریح کرد: اینکه یک برند چه اندازه به تمام ابعاد خود توجه داشته ضروری است.
این استاد دانشگاه توجه به لوگو، رنگ سازمانی و پوشش پرسنل را پوسته برند بدون هیچ پایه و بنیادی عنوان کرد و ادامه داد: عناصر مطرح شده لایههای آخرین برند هستند که مأموریتشان انتقال هویت برند به ذهن مشتری است.
احمدی با بیان اینکه هویت برند به مشابه ریشه آن است، اظهار کرد: مواردی نظیر شخصیت برند، ارزشهای آن، داستان برند، جایگاه و تمایز برند تحت عنوان هویت برند معرفی میشوند.
این مدرس برندشناسی خاطرنشان کرد: بعد از اجزای هویت برند و یکپارچه سازی آنها، ذهنیتی جدید تشکیل میشود که هدف از برند سازی انتقال هویت بدست آمده به ذهن مخاطب یا مشتری است.
وی تدوین هویت برند را امری تخصصی و علمی کاربردی دانست و بیان کرد: مأموریت ما در حوزه آموزش برندتجاری تکمیل کردن و توسعه برندهای بومی استان برای رسیدن به اهداف جهانی است.
این کارشناس ارشد آموزش برند با اشاره به ضرورت معرفی و نهادینه شدن آموزش برندسازی برای محصولات بومی، گفت: اولین دوره آموزشی برند با عنوان برندپلاس در یزد برگزار میشود.
احمدی هدف از برگزاری دوره برندپلاس در یزد را ارتقای سطح کمی و کیفی برندهای بومی برای عرضه در بازارهای جهانی و خارج از استان دانست و بیان کرد: حضور اساتید برجسته دانشگاهی و فعالین بنام تجاری و اقتصادی استان و کشور از جمله ویژگیهای برگزاری این دوره آموزشی است.
وی در پایان با اشاره به ضرورت مشارکت فعال صنایع و واحدهای تولیدی در این دوره آموزشی، خاطرنشان کرد: راهاندازی تیم مشاوره برندینگ برای حمایت از صنایع واحدهای تولید بومی در استان یزد یکی دیگر از اقدامات در دستور کار است.
نظر شما