تمدید مسابقه اینترنتی وصیت نامه حضرت علی(ع) در مازندران

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران از تمدید مسابقه اینترنتی وصیت نامه حضرت علی(ع) در این استان خبر داد و گفت: وصیت نامه آن امام همام دارای نکات درس آموز بسیاری است.

محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز (17 مهر) به خبرنگار شبستان گفت: مسابقه اینترنتی وصیتنامه حضرت علی(ع) با همکاری ستاد عالی کانون های مساجد کشور و دبیر‌خانه کانون‌های مساجد استان مازندران با توجه به استقبال کانون های مساجد، مهلت ارسال آثار تا ششم آبان تمدید شد.

وی افزود: علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند پاسخ سوالات خود را حداکثر تا (6 آبان) سال جاری به نشانی مازندران، ساری، میدان امام، مجتمع فرهنگی ارشاد، طبقه دوم دبیرخانه کانون فرهنگی هنری مساجد مازندران ارسال کنند که سوالات این مسابقه در سایت جشنواره جوانان مساجد به نشانی http://javananemasajed.ir/main قرار گرفته است.

 

فوقی تصریح کرد: اسامی برندگان هفتم آبان همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) مصادف با اول ذی الحجه 1432 هجری قمری از طریق خبرگزاری شبستان اعلام می شود.

این مسئول یادآور شد: به پنج نفر از کسانی که پاسخ صحیح را به سوالات ارسال کنند به قید قرعه کمک هزینه سفر به عتبات عالیات اهدا می شود.

وی در تشریح ویژگی های والای امام علی(ع) اضافه کرد: عدالت‌ خواهی امام علی(ع) از ویژگی‌های برجسته آن حضرت بود که باید از این مهم درس های بسیاری گرفت و باید در معرفی شخصیت واقعی این امام همام با مطالعه و تحقیقاتی که شایسته ابعاد وسیع شخصیتی آن حضرت است، دقت نظر شود.

 

فوقی خاطرنشان کرد: امام علی (ع) شناخت بسیاری از اعتقاد به اسلام و اعتماد به پیامبر(ص) داشت و مومنان باید با شناخت زیاد از این حضرت به معرفی این انسان بزرگ تاریخ اسلام به نسل های آینده بپردازند.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تاکید کرد: ایمان، اخلاص، ایثار، شجاعت و غیره در امام علی (ع) بسیار بارز بود و باید بدانیم که این همه حسن خلق مسئولیت هر کسی که خود را پیرو ایشان می داند را زیاد می کند.

 

فوقی تصریح کرد: نگاه ارزشمند نخستین امام شیعیان به مبحث پیروی از پیامبر یک درس اخلاقی است که الگوی ولایت‌مداری برای همه فصل‌ها و دروس تاریخ به‌شمار می‌رود.

 

وی بیان کرد: ولادت گوهر ارزشمندی همچون حضرت علی (ع) را می‌توان اینگونه تعبیر کرد که ولادت آن حضرت بزرگ‌ترین رحمت، هدیه و عنایتی است که خداوند به بشریت داده است.

 

این مسئول بیان کرد: علوی‌وار زندگی کردن و رفتار کردن نباید در جامعه شعاری شود و انسان‌ها را به اسلام و بزرگان دین بدبین کند زیرا مسلمان واقعی کسی است که در عمل وجدان دینی داشته و شعار دینی ندهد بلکه با شعور دینی در جامعه رفتار انسانی و اسلامی داشته باشد.

 

فوقی ابراز کرد: امیر المونین (ع) استادى بود که همه آنهائى که پس از وى آمدند و صاحب نظر شدند، به کمال و اصالت او اعتراف کردند و در واقع خود، پیروان آرا و شرح دهندگان نظریات او بودند و کتاب بزرگ امام «نهج البلاغه‏» آنقدر از گوهر حکمت غنى است که امام را در صف اول و مقدم همه فلاسفه و حکما جهان قرار مى‏دهد.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران اظهار کرد: امام اول شیعیان که باب مدینه العلم وسرچشمه فضایل و مناقب است در آن لحظات آخر عمر هم در تلاش براى تبیین و نشر حقایق اسلام بود و آن حضرت در آخرین لحظات زندگى، وصیتى کرد که براى همیشه تاریخ براى بشریت درس خوب زیستن است.

 

وی با اشاره به اینکه وصیت هاى حضرت دو جنبه خصوصى و عمومى داشت، تصریح کرد: این آن چیزى است که على پسر ابوطالب وصیت مى‎کند: به وحدانیت و یگانگى خدا گواهى مى‎دهد و اقرار مى‎کند که محمد بنده و پیغمبر اوست، خدا او را فرستاده تا دین خود را بر دیگر ادیان پیروز گرداند و همانا نماز، عبادت، حیات و زندگانى من از آن خداست که شریکى براى او نیست، من به این امر شده‎ام و از تسلیم شدگان اویم.

 

پایان پیام/

 


 

کد خبر 73387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha