مرحله استانی جشنواره بین المللی قصه گویی در خراسان شمالی

مرحله استانی جشنواره بین المللی قصه گویی با حضور جمعی از مسئولان استانی در خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ دکترمحمود ثمینی، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی امروز دوشنبه در افتتاحیه مرحله استانی جشنواه بین المللی قصه گویی عنوان کرد: وظایف و رویکردهای کانون پرورش فکری در زمینه پروراندن ذهن کودکان، مکمل برنامه‌های آموزشی آموزش و پرورش است.

 

وی با تأکید بر اینکه سال‌ها از فعالیت کانون می گذرد و طی این مدت این نهاد فرهنگی به خوبی مسئولیتش را ایفا کرده است، افزود: به عنوان یک عضو مراکز فرهگی و هنری کانون پرورش فکری همیشه احساس نشاط می کردم از اینکه در چنین محیطی قرار می گرفتم و می توانستم از کتاب‌های که متناسب سن و سال‌مان بود بهره ببرم.

 

فرماندار بجنورد با تأکید بر اینکه امروز باید تلاش کنیم تا کودکان و نوجوانان اطلاعات و آگاهی به روزی داشته باشند، ادامه داد: اینکه ما قصد داریم چه سمت و سویی برای پرورش کودکان و نوجوانان انتخاب کنیم بسیار اهمیت دارد، باید هر لحظه این مهم را مدنظر قرار دهیم که مخاطبان برنامه‌های ما آینده‌سازان مملکت هستند.

 

به عقیده ثمینی کیفیت و نحوه پرورش کودکان و نوجوانان با کانون پرورش فکری و نظام آموزشی کشور است و به همین دلیل هم باید متصدیان امر دقت کنند که پرورش هم باید همگام با آموزش پیش رود و اینطور نشود که آموزش بر پرورش پیشی بگیرد.

 

وی با اشاره به اینکه اقدامات زیادی در زمینه پرورش کودکان انجام شده است ولی هنوز جای کار دارد، گفت: در پرورش فقط ابعاد جسمانی لحاظ نشود بایستی جسم و روح کودکان و نوجوانان را در نظر گرفت و بر مبنای آن برنامه‌ریزی ‌های لازم را انجام داد.

 

ثمینی، کانون را مهم‌ترین و البته امن‌تربن مکانی اعلام کرد که پرورش کودکان در آن شکل گرفته است و درخواست کرد تا استعدادهای کودان و نوجوانان به درستی شناسایی شود زیرا ایران مهد اندیشمندان نام‌آور است.

 

منیر صادقی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هم در این آیین قصه‌گویی را یکی از مهم‌ترین ابزارهایی دانست که می‌تواند باعث از بین بردن شکاف بین نسلی شود.

 

وی انتخاب عالمانه و آگاهانه قصه را یک هنر دانست و افزود: اگر قصه‌گو در انتخاب قصه هوشیار باشد بدون شک به اهداف واقعی قصه گویی دست خواهیم یافت.

 

صادقی با اشاره به اینکه بخش 90 ثانیه‌ای بخش جدیدی است که برای اولین بار امسال به سایر بخش‌ها افزوده شده است، تأکید کرد: 130 قصه 90ثانیه ای در خراسان شمالی در سایت جشنواره بارگزاری شده است و داوری این بخش هم بواسطه دبیرخانه از تهران انجام می‌شود.

 

وی ادامه داد: 30 قصه گوی منتخب شهرستانی در بخش سنتی شامل نوجوانان، مردان و زنان، پدربزرگ و مادربزرگ‌ها هم امروز به رقابت می‌پردازند و در نهایت 11 برگزیده استانی به مرحله منطقه‌ای که در مازندران برگزار خواهد شد راه خواهند یافت.

 

کد خبر 733948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha