تبیین جایگاه امر به معروف و نهی از منکر نیازمند کار فرهنگی بیشتر است

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران با تاکید بر نهادینه کردن اجرای امر به معروف و نهی از منکر، گفت: تبیین جایگاه این فریضه الهی در جامعه به کار فرهنگی بیشتری نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام اسدالله جعفری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران، امروز (17 مهر) در چهارمین جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مازندران در ساری گفت: برای تبیین جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به همت و کار فرهنگی بیشتری نیاز است.

 

وی بیان کرد: همان طوریکه دستگاه قضایی مصمم است با مفاسد اقتصادی در جامعه برخورد کند باید در مسائل فرهنگی و اخلاقی هم جوابگو باشد و در بحث عفاف و حجاب در دانشگاه ها مشکلات باید حل شود.

 

این مقام قضایی با بیان اینکه اجرای فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه نهادینه شود، اظهار کرد: اعضای این ستاد برای تحقق این امر مهم در جامعه از شورای پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری استان یاری و کمک بگیرند تا این فریضه به بهترین وجه در نظام اسلامی اجرا شود.

 

در این مراسم حجت الاسلام سید مرتضی موسوی، رییس دادگستری ساری در سخنانی با اشاره به نقش دانشگاه ها در ساختن افکار در جامعه و تولید علم و توسعه دانش، گفت: یکی از دغدغه های مسئولان نظام بحث پوشش عفاف و حجاب در دانشگاه هاست.

 

وی اظهارکرد: نقش آموزش و پرورش و دانشگاه ها برای رفع این معضل در جامعه بسیار مهم است و باید مسئولان مراکز علمی نسبت به رفع این مشکل تلاش بیشتری انجام دهند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 73395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha