کارشناسان مساجد مازندران از باب امانت داری برنامه های ستادعالی را به درستی انجام می دهند

سرپرست ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجدمازندران گفت: همکاران این مجموعه خود را خدمتگذار و مسجدی می دانند و از باب امانت داری برنامه های ستادعالی مساجد کشور را به درستی انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمودعلیخانی، سرپرست ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجدمازندران امروز(26مهر) در نشست با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی، دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور درجمع کارکنان دبیرخانه دیارعلویان به فعالیت یکهزار و 132کانون فرهنگی هنری در بیش از چهار هزار مسجد شهری و روستایی استان اشاره کرد و گفت: این کانون ها از ابتدای تاسیس بصورت کمی رشد خوبی داشته و دارند.

 

وی به دیدار با نماینده ولی فقیه، استاندار مازندران و روسای فرهنگ و ارشاد اسلامی  در شهرستان ها و فرمانداران و ائمه جمعه با موضوع معرفی فعالیت های کانون ها اشاره کرد و افزود: بحمدلله رویکر مثبتی در این دیدار ها حاصل شد.

 

حجت الاسلام علیخانی ضمن اعلام رضایتمندی از کارکنان این دبیرخانه در استان، یادآورشد: همکاران این مجموعه از نظر شخصیت حقیقی، انسان های فرهیخته و برخوردار از تجارب مکفی درحوزه مسجد هستند.

 

وی با بیان اینکه طی این 25سال دبیرخانه مساجد استان در ساختمان اداری ارشاداسلامی استان مستقر است و هنوز مکان مناسبی برای این دبیرخانه تعبیه نشده، گفت: همکاران این مجموعه خود را خدمتگذار و مسجدی می دانند و از باب امانت داری برنامه های ستادعالی مساجد کشور را به درستی انجام می دهند.

 

حجت الاسلام علیخانی به سفرهای استانی که درمدت کوتاه شش ماهه با هدف معرفی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان انجام گرفته اشاره کرد و گفت: در این سفرها تلاش شده تا فرمانداران، روسای اوقاف و امورخیریه، ائمه جمعه و دیگر دستگاه های مرتبط با فعالیت مسجدی، در جریان طرح ها و برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قرار گیرند.

 

وی به دیدار با اصحاب رسانه و سرپرستان خبرگزاری ها و مدیران مسئول رسانه های مکتوب استان برای معرفی فعالیت های مسجدی اشاره کرد و گفت: بعد از ۲۵ سال فعالیت این کانون ها در مازندران احساس کردیم کانون‌های مساجد از نظر علمی باید تقویت شوند که در این زمینه دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه را وارد کار کردیم.

 

حجت‌الاسلام علیخانی به مشکلات و آسیب های اجتماعی اشاره کرد و یادآور شد: بیش از ۹۰ نفر از فارغ‌التحصیلان و دانشگاهیان در مقاطع مختلف تحصیلی با همکاری مرکز مشاوره رشد پویا ساری درحال گذراندن دوره آموزشی هستند تا بصورت مشاور وارد کانون های مساجد شوند.

 

وی اضافه کرد: مذاکره‌ با حوزه‌های علمیه جهت بکارگیری طلبه های خواهر و برادر در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در دستور کار قرار دارد تا این کانون ها از نظر علمی غنی شوند.

 

حجت‌الاسلام علیخانی خواستار دریافت تجهیزات اداری برای مجموعه دبیرخانه مساجد استان شد و افزود: همچنین خودروی خدمت در این مجموعه از ضروریات است.

کد خبر 734513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha