«رضا عالیزاده» در گفتگو با خبرنگار دفاعی امنیتی خبرگزاری شبستان در مورد خدمات بسیج جامعه پزشکی به زائران اربعین گفت: خدمات پزشکی به زائران اربعین از 28 مهرماه آغاز می شود و تا دوازدهم آبان ادامه دارد.
مدیر امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی در مورد اکیپ های درمانی در ایام اربعین در خاک عراق گفت: تاکنون 45 موکب درمانی در خاک عراق برپا شده اند و به طور کلی هزار نفر کادر درمانی انواع تخصص ها و گروه های پیراپزشکی، دندانپزشکی و فیزیوتراپی خدمات مورد نیاز به زایران را ارایه می دهند.
«عالیزاده» در مورد متخصصان پزشکی حاضر در موکب های درمانی گفت: متخصصان طب اورژانس، قلب، داخلی، عفونی، زنان و زایمان، چشم پزشکی، ارتوپدی، اطفال و چند جراح عمومی در تیم ها حضور دارند.
وی اظهار کرد: در هر موکب بر اساس شیفت بندی حضور متخصصان متغیر است اما به طور کلی ۶ پزشک عمومی، یک متخصص داخلی، یک متخصص عفونی و یک متخصص زنان و ۲ متخصص طب اورژانس و یک متخصص اطفال به همراه یک متخصص قلب و یک متخصص ارتوپد به طور کلی در هر موکب حضور دارند.
«عالیزاده» در مورد کلینیک های درمانی تخصصی بسیج جامعه پزشکی در مرزهای خروجی کشورمان نیز گفت: در مرز مهران یک کلینیک تخصصی مجهز و یک درمانگاه دندانپزشکی بزرگ به همراه کلینیک فیزیوتراپی مجهز به زائران اربعین خدمات مورد نیاز را ارایه می دهند.
وی در بخش دیگری از این گفتگو اظهار کرد: در مرز خسروی نیز یک بیمارستان صحرایی با امکانات دارویی و نیروی انسانی ویژه مشغول فعالیت هستند. همچنین در استان های دیگری از جمله گیلان، مرز آستارا، خوزستان مرزهای چزابه و شلمچه و در سیستان و بلوچستان در مرز پاکستان و در شهرهای داخلی کشور مانند شهر مقدس قم و نیریز موکب های درمانی تدارک دیده شدند.
وی یادآور شد: این موکب ها بر اساس نیاز زایران در حال افزایش هستند. علاوه بر این سایر نهادهای مسئول از جمله وزارت بهداشت و هلال احمر نیز نیروهای انسانی خود را از طریق بسیج جامعه پزشکی معرفی کردند به طور کلی کل کادر خدمات درمانی در ایران حدود 500 نفر در شیفت های مختلف کاری است که بنا بر نیاز زائران افزایش می یابد./
نظر شما