به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، ابراهیم غفاری، صبح امروز (شنبه 28 مهر) در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان گلستان اظهار کرد: سازمان بهزیستی در حوزه پیشگیری و مداخلات طلاق رابطه تنگاتنگی با معاونت پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضائی دارد.
وی تصریح کرد: ۱۹ مرکز مشاوره کلینیکی بهزیستی در مراجعات مربوط به طلاق اهتمام لازم را دارد و با مجموعه معاونت پیشگیری از وقوع جرم همکاری میکند.
مدیرکل بهزیستی گلستان ادامه داد: اقداماتی در خصوص پیشگیری از طلاق انجام شده در سال ۱۳۹۳ ما برای کاهش طلاق خانوادههای نیازمند زوجهای که به مراکزی مشاوره ارجاع داده میشدند بخشی از هزینههایشان را پرداخت کردیم.
غفاری با بیان اینکه یک هزار و ۲۷۰ خانواده در سال ۱۳۹۴ مشاوره طلاق دادیم و مبلغ ۲۳ میلیون تومان پرداخت کردیم، افزود: این عدد در سال ۱۳۹۶ به ۹ میلیون تومان کاهش یافته که به علت کاهش اعتبارات هزینه بهزیستی بود.
وی گفت: تلاش کردیم در مرکز مشاوره گرگان و گنبدکاووس مشاورهها را رایگان انجام دهیم که تا کنون موفق نشدیم، اظهارداشت: در سطح استان برای ۴۹ هزار خانواده آموزش پیش از ازدواج انجام شده و عمدتا این آموزشها در سربازخانهها و دانشگاهها بود.
مدیرکل بهزیستی گلستان ادامه داد: بیش از ۲ هزار حلقه آموزشی و ۳۰ هزار حلقه سیدی در راستای افزایش مهارتهای زندگی توزیع شده و آموزشهای مختلف مهارت زندگی نیز توسط آموزش و پرورش انجام شده است.
غفاری گفت: عدم هماهنگی تعرفه مصوب دادگستری با تعرفه بهزیستی، مدت زمان کم کلاسها از جمله مشکلات ما در مراکز آموزش طلاق بهزیستی است.
وی افزود: برای ۴ هزار نفر با اعتبار بالغ بر ۴۰ میلیون تومان دوره برای کاهش میزان طلاق و افزایش مهارتهای زندگی برگزار کردیم.
مدیرکل بهزیستی گلستان گفت: در سال ۱۳۹۶، ۵ هزار و ۶۰۰ و در سال جاری بیش از ۲ هزار و ۵۸ مورد مراجعه به مراکز مشاوره داشتیم و اعتیاد نخستین علل و خیانت دومین آیتم علل طلاق در استان است.
غفاری افزود: در سال ۱۳۹۶، ۳۷۴ مورد ازدواج اجباری و این عدد در سالجاری افزایش یافته است.
وی گفت: از میزان مراجعات طلاق به مراکز مشاوره و کلینیکی ما ۳۷۷ نفر با یکدیگر سازش پیدا کردند و در مدت شش ماه سال جاری این عدد ۲۹۶ نفر رسیده است.
نظر شما