به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، امام جمعه شهرستان مرند، در چهاردهمین نشست اعضای شورای فرهنگ عمومی این شهرستان که با هدف بررسی راهکارهای فرهنگی امر به معروف و نهی ازمنکر برگزار شد، ضمن نکوداشت دهه کرامت و ولادت امام رضا (ع)، گفت: شهرستان مرند به عنوان منتخب احیا امر به معروف و نهی از منکر در استان، لازمه اش همکاری، تلاش و مجاهدت مسئولان متدین، مومن و وظیفه شناس در تمام مراکز فرهنگی و غیر فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی است که فعالیت در این عرصه را به عنوان امر واجب دینی با جان و دل پذیرفته اند.
حجت الاسلام علی نعمت زاده، اجرای برنامه های فرهنگی در سطح جامعه را بهترین شیوه مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمن دانست و افزود: نباید راه گسترش و نفوذ منکرات در جامعه را باز گذاشت چراکه تکثیر منکرات در بطن جامعه، امنیت، آرامش و بزهکاری و فساد و بی بند و باری را افزایش خواهد داد و سکوت همه مردم و مسئولان در این زمینه جایز نیست.
رئیس شورای فرهنگ عمومی مرند راهکارهای فرهنگی را روشی مسالمت آمیز و ابزاری بهتر برای تعامل اجتماعی در موضوع امر به معروف و نهی ازمنکر دانست و اظهار کرد: باید دستگاه های عضو شورای فرهنگ عمومی همایشی با حضور اندیشمندان، محققان و پژوهشگران دانشگاه ها و آموزش و پرورش برای ارایه شیوه های نوین اشاعه و احیای فریضه امر به معروف وبرخورد با منکرات، برگزار کنند و همه مسئولان در برگزاری این همایش در دو مرحله اهتمام ورزند.
در ادامه این نشست، بهنام رضوانی، فرماندار شهرستان مرند نیز موفقیت اجرای برنامه های امر به معروف و نهی از منکر را استفاده از برنامه های فرهنگی دانست و گفت: برای جلب افکار مردم نسبت به معروفات باید کار فرهنگی در جامعه را گسترش دهیم و برای این امر بهترین گزینه، دانشگاه ها، مدارس، مراکز دینی با حضور جوانان و نوجوانان هستند.
وی تاکید کرد: با بهره گیری از ظرفیت های موجود فرهنگی جهت ترویج فریضه مفدس امر به معروف و نهی از منکر و ارتقاء نقش نظارتی و عملی احیای امر به معروف ونهی ازمنکر، می توان در سلامت فردی و اجتماعی جامعه تاثیر گذار بود.
محمد حسین شناور، رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی مرند نیز از توجه و اهتمام اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان در اجرای برنامه های مصوب این شورا در هفته مهدویت قدردانی کرد و فریضه امر به معروف ونهی از منکر را را شاهراه حیات اجتماعی سالم در اسلام دانست و انجام برنامه ها و راهکارهای فرهنگی با بهره گیری از ظرفیت های موجود دستگاه ها را برای جامعه امری لازم و مهم برشمرد.
شایان ذکر است، در این نشست که به منظور هم اندیشی، مشارکت و همکاری در انجام امور مرتبط به امر به معروف و نهی از منکر و فعال سازی امر به معروث و نهی از منکر در جامعه با رویکرد فرهنگی برگزار شده بود، بعد از ارایه نظرات سازنده اعضای شورای فرهنگ عمومی مرند، طرح برگزاری همایش دو مرحله ای با عنوان " احیا امر به معروف ونهی از منکر " به تصویب رسید.
گفتنی است، شناسایی، تجلیل و حمایت از پژوهشگران و پژوهش های برتر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر و کمک به انتشار این آثار و آسیب شناسی روش ها و چالش های اجرای امر به معروف و نهی از منکر، بسترها و لوازم و روش ها و راهکارهای احیا و اجرای امر به معروف و نهی از منکر از دیگر اهداف این همایش است.
پایان پیام/
نظر شما