بیش از ۸۵ درصد بناهای منطقه ۱۷ فرسوده‌اند

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت منطقه ۱۷ گفت: بیش از ۸۵ درصد بناهای این منطقه فرسوده هستند.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «سیدحسن رسولی» در نطق پیش از دستور در جلسه امروز شورا گفت: کمک به تشکیل مجمع امید به تهران متشکل از نمایندگان حوزه انتخابیه تهران، اعضای شورای اسلامی شهر تهران، استاندار و شهردار تهران با هدف تقویت هم افزایی فرآیندهای پیگیری مسایل کلان پایتخت یکی از اقدامات ابتکاری شورای پنجم است.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به حضور ترکیبی از اعضای مجمع امید به همراه فرماندار تهران و شهرداران مناطق در مساجد و محلات گفت: این اقدام با هدف شناسایی و پیگیری حل مشکلات منطقه ای مردم انجام می شود.

 

رسولی با اشاره به دومین نشست این مجمع در مسجد امام خمینی واقع در منطقه 17 گفت: منطقه 17 در جنوب غربی تهران با مساحت 2.8 کیلومتر مربع قرار دارد که 21.12 درصد عرصه شهری را به خود اختصاص داده است.

 

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه 278 هزار و 354 نفر در منطقه 17 زندگی می کنند، افزود: در مجموع 88 هزار و 398 خانوار در این منطقه ساکن هستند که سه درصد ساکنان شهر را شامل می شود.

 

وی با بیان اینکه منطقه 17 کوچکترین منطقه شهری است که بیشترین تراکم جمعیتی را دارد، افزود: وجود زیارتگاه امامزاده حسن به عنوان محور جذب گردشگران مذهبی، استقرار سه بازار با عملکردهای فرامنطقه ای در اراضی منطقه و امکان توسعه آنها از جمله بازار مبل یافت آباد است.

 

رسولی در ادامه با اشاره به اینکه 2.4 کیلومتر مربع بافت فرسوده در این منطقه قرار دارد، گفت: بافت ناپایدار این منطقه 50 درصد است و از فرسوده ترین مناطق تهران محسوب می شود.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: عرض کم معابر اصلی، عدم وجود پارکینگ های حاشیه ای، حضور صنایع غیرضروری و آلاینده شهری، عدم وجود شبکه کارآمد دفع آب های سطحی از جمله مسایل منطقه 17 است به طوری که بخش عمده ای از فاضلاب واحدهای صنعتی در شبکه آب های سطحی منطقه تخلیه می شود.

 

وی فضای آموزشی را از دیگر مشکلات منطقه 17 برشمرد و گفت: 4 هزار و 200 دانش آموز منطقه در 100 مدرسه تحصیل می کنند و 44 درصد مراکز آموزشی دو شیفته هستند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر و تحت تاثیر تحولات اقتصادی و اجتماعی شهری منطقه 17 مهاجرپذیر شده است به طوری که هشت درصد به جمعیت دانش آموزی آن افزوده شده است.

 

وی با بیان اینکه از مجموع 822 هکتار بافت ناپایدار شهری تهران 288 هکتار آن در منطقه 17 قرار دارد، تاکید کرد: بیش از 85 درصد بناهای این منطقه فرسوده هستند.

 

وی وضعیت بلاتکلیف عرصه روی سطح راه آهن دو خطه سراسری تهران- تبریز بین شهرداری و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران را از دیگر مشکلات این منطقه برشمرد و گفت: پیشنهاد اجرایی برای حل این مشکل این است که شهردار منطقه و فرماندار تهران در حداکثر دو ماه توافق نامه های قبلی بین شهرداری و شرکت راه آهن را در جلسه ای با حضور مدیرعامل راه آهن، شهردار و فرماندار تهران و نمایندگانی از شورای شهر و استانداری و فرمانداری تهران پیگیری کنند تا برنامه و شرایط نقل و انتقال پروژه نیلوفری به شهرداری منطقه مشکل حل شود.

 

رسولی در ادامه افزود: با توجه به تراکم بیش از حد مجاز انسان،‌ خودرو و کسب و کارهای کوچک و کمبود شدید پارکینگ عمومی رشد روزافزون آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد، بیکاری و طلاق پیشنهاد می دهم طرح تفصیلی محلات مورد بازنگری قرار بگیرد.

 

وی ادامه داد: طراحی استفاده از فضاهای زیر و روی سطحی برای تامین کاربری های پارکینگ و بازارچه های با مقیاس محلی پیش بینی شود و برای رشد آسیب های اجتماعی طرح آسیب های اجتماعی در شورای اجتماعی استان مطرح شود.

 

 

کد خبر 736470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha