به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، این کارگاه 20 ساعته توسط دکتر افسانه غریبی، مدرس مدعو گروه «آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان» در دانشگاه الزهرا، تدریس و طی آن تکنیک های مختلف تدریس «گفت و گو» به شرکت کنندگان شرح داده شد. این کارگاه تربیت مدرس شنبه پنجم تا دوشنبه هشتم آبان ماه، بر گزار شد.
به گفته مدرس این کارگاه، شرکت کنندگان در روز اول، ابتدا سرفصل هایی نظیر در کلاس درس گفت و گو چه آموزش دهیم و چگونه آموزش دهیم را فرا گرفتند. روز دوم نیز با تکنیک های موفق آموزش مهارت صحبت کردن آشنا شدند و نکاتی نیز در خصوص ویژگی های فرهنگی زبان آموزان خارجی آموختند.
روز سوم نیز هر یک از شرکت کنندگان به مدت 15 دقیقه به طور عملی، مهارت گفت و گو را تدریس کردند و سپس دکتر غریبی، مدرس این کارگاه، در خصوص خطاهای تدریس هر فرد توضیحاتی ارائه کرد.
دوره های تخصصی تربیت مدرس بنیاد سعدی متشکل از پنج کارگاه 20 ساعته « آشنایی با نظام زبان فارسی و زیر نظامهای آن به عنوان پیش نیاز»، «کارگاه روش تدریس مهارت خواندن و واژه»، «کارگاه روش تدریس مهارت شنیدن و تلفظ»، «کارگاه روش تدریس صحبت کردن و مکالمه» و «کارگاه روش تدریس مهارت نوشتن و دستور» است.
افراد واجد شرایط پس از گذراندن این کارگاه ها و شرکت در آزمون جامع تربیت مدرس، موفق به کسب «کارت صلاحیت تدریس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان» بنیاد سعدی خواهند شد.
بنا بر اعلام این خبر، آزمون جامع تربیت مدرس اواخر سال جاری برگزار خواهد شد و مراتب به اطلاع شرکت کنندگان کارگاه های تربیت مدرس خواهد رسید.
نظر شما