به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمودعلیخانی، سرپرست ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران در آیین راه اندازی سراهای تفاهم غرب استان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشهر با اشاره به اهمیت فعالیت چهره به چهره جهت جذب جوان به مساجد، اظهار کرد: باید برای حضور جوانان در مساجد بصورت جدی به سراغ تغییر نگرش هیئت امنا و به روز شدن افکار این قشر رفت.
وی به رویکرد جدید کانونهای مساجد استان اشاره کرد و گفت: بیش از ۹۰ نفر از فارغالتحصیلان و دانشگاهیان در مقاطع مختلف تحصیلی با همکاری مرکز مشاوره رشد پویا ساری درحال گذراندن دوره آموزشی هستند تا درغالب طرح سرای تفاهم بصورت مشاور وارد کانون های مساجد شوند.
حجت الاسلام علیخانی با بیان اینکه مساجد خالی شدند آسیب ها زیاد شد، افزود: کارکردهای مساجد باید احیا شود تا مردم درست زیستن را بیاموزند.
وی بابیان اینکه طرح سرای تفاهم در راستای کاهش آسیب های اجتماعی با هدف ترویج فرهنگ آموزش همیاری در مساجد با بهره گیری از روانشناسان دانشگاه و حوزویان، برگزار می شود، ابراز امیدواری کرد: ظرف یکسال آینده شاهد خروجی خوب و ارزشمند طرح سرای تفاهم در جامعه باشیم.
حجت الاسلام علیخانی بیان کرد: پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارجاع آنها به افراد متخصص از رویکردهای مهم طرح سرای تفاهم است.
وی ابراز کرد: استان مازندران به عنوان پایلوت کاهش آسیب های اجتماعی به چند مورد نظیر پیشگیری از اعتیاد، سواد رسانه ای و عرفان های کاذب، توجه ویژه و خاص دارد.
حجت الاسلام علیخانی گفت: در طرح سرای تفاهم از کمک های مردمی جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی در 90 کانون فرهنگی و هنری مساجد مازندران، بهره گیری می شود.
وی با اشاره به اینکه بحث آسیب های اجتماعی یکی از مشکلات و دغدغه های جامعه است که با پرکردن مساجد می توان از این آسیب ها، جلوگیری کرد، تصریح کرد: در تعدادی از این مساجد هیئت امنا افرادی کهنسال هستند و با جوانان وفعالیت های آنها بدرستی کنار نمی آیند و این عدم استفاده درست از ظرفیت مساجد را همراه دارد.
حجت الاسلام علیخانی به نگاه ویژه پیامبر اسلام حضرت محمد(صلی الله علیه وآله وسلم) درخصوص کوتاه و طولانی نمودن نماز برای راحتی و احترام به کودکان اشاره کرد و گفت: مال و فرزندان خود را به فرموده قرآن باید به مساجد ببریم.
نظر شما