به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمدعلی مجاهدی» امروز (دوشنبه 14 آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع روز فرهنگ عمومی که در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد، عنوان کرد: شعر آیینی یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی از منظر ادبی است.
استاد شعر آیینی تصریح کرد: هنرمندان و شعرای شعر آیینی کشور پس از انقلاب اسلامی، بسیاری از مطالبی که در پیشینه مکتوبی شعر آیینی ناگفته مانده را رصد کردند و مطالب قابل قبولی را ارائه دادند.
وی افزود: تفاوت عمده میان شعر آیینی و شعر فارسی از لحاظ محتوایی است؛ یعنی شعر آیینی متأثر از متون وحیانی و تاریخی بوده و بسیاری تصور میکنند که شعر آیینی در زمینه منقبت سرایی و مرثیهسرایی خلاصهشده است، درحالیکه اینگونه نیست.
مجاهدی در ادامه به برگزاری جشنواره ملی شعر آیینی در قم اشاره کرد و گفت: این جشنواره در دو قالب سنتی و آزاد برگزار میشود.
وی، مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره را از 15 آبان تا 30 آذر اعلام کرد و ادامه داد: هدف اصلی از برگزاری این همایش کشوری این است که بگوییم شعر آیینی در چه حیطهها و ساحتهایی فعالیت میکند.
استاد شعر آیینی کشور با اشاره به به رشد چشمگیر شعر آیینی و شعر مقاومت در دو دهه اخیر تصریح کرد: همه افراد صاحب نظر چه موافقان و چه مخالفان شعر آیینی بر این عقیده هستند که دو دهه گذشته بهعنوان دو دهه بالندگی شعر آیینی و شعر مقاومت شناختهشده است.
مجاهدی در پایان گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد استان قم با تمام توان در این عرصه فعالیت دارد و در تعالی فرهنگ جامعه نقش به سزایی داشته است.
نظر شما