پیامبر(ص) همچون طبیبی برای همه عالم به انسانیت جایگاه دادند

حجت الاسلام والمسلمین خوشی خوانساری گفت: اگر کسی سبک زندگی فردی و اجتماعی پیامبر(ص) را الگو قرار دهد به سعادت خواهد رسید و در آن جامعه سلمان ها و ابوذرها تربیت می‌شود.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین خوشی خوانساری به مناسبت سوگواری دهه سوم ماه صفر که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، گفت: آیات قرآن درباره صفات، عظمت و خلق پیامبر(ص) فراوان است.

 استاد حوزه علمیه افزود: بر اساس آیات قرآن کریم مقام پیامبر(ص) نزد خداوند چنان بزرگ است که خود با تمام ملائک به پیامبر(ص) صلوات می‌فرستند که ذهن بشر از فهمیدن این موضوع عاجز است.

حجت الاسلام والمسلمین خوشی خوانساری بیان داشت: اگر کسی سبک زندگی فردی و اجتماعی پیامبر(ص) را الگو قرار دهد به سعادت خواهد رسید و در آن جامعه سلمان ها و ابوذرها تربیت می‌شود.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه 600 سال پس از حضرت مسیح عربستان و بسیاری نقاط دیگر دنیا به یک عقب ماندگی دچار شده بود که می رفت تا خوی حیوانی به خود بگیرد، ابراز کرد: پیامبر(ص) همچون طبیبی برای همه عالم به انسانیت جایگاه دادند، به عنوان مثال اگر امروز اسلام نبود دختران و مادران همچون عصر جاهلی جایگاهی نداشتند و باید زنده به گور می‌شدند.

وی با بیان اینکه خداوند وقتی پیامبر(ص) را رحمت قرار داد جلو‌های او را مقابل دیدگان ما قرار داد، گفت: عبادت، اخلاق و  رفتار پیامبر(ص) برای بندگان و حتی مخالفان و دشمنان همه الگو است.

حجت الاسلام والمسلمین خوشی خوانساری بیان داشت: امام مجتبی(ع) فرمودند هرگاه از پیامبر(ص) صحبت می‌کردیم قلب ما روشن می‌شد.  امروز ما از پیامبر(ص) بسیار کم صحبت کردیم اگر بیشتر صحبت می‌شد اسلام زودتر از این گسترش می‌یافت.

استاد حوزه علمیه افزود: اگر همه مردم پیامبر اسلام(ص) را بشناسند به دین اسلام ایمان خواهند آورد. امروز غرب به سختی با اسلام مبارزه می کند اما در آینده اسلام آنجا را خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه پیامبر(ص) نسبت به مومنان بسیار رئوف و مهربان بودند، عنوان کرد: ایشان همواره شب‌ها را عبادت و روزها به مسائل امت رسیدگی می‌کردند با این وجود می گفتند ما شکر نعمت‌های خدا را به جا نیاوردیم.

حجت الاسلام والمسلمین خوشی خوانساری افزود: پیامبر(ص) با تمام وجود خود با مومنان مهربان بودند و به درددل آنان خوب و با آرامش گوش می‌دادند و هرآنچه از دستشان برمی‌آمد در حل مشکلات آنان تلاش می‌کردند. پیامبر(ص) حتی با مخالفان و هتاکان به خود نیز برخورد بسیار خوبی داشتند.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: در اوج قدرت که کفار جلوی پیامبر(ص) زانو زده بودند پیامبر(ص) با همه مهربان بودند و با برخی بی‌ادبی‌ها برخورد خشن نداشتند. ایشان آنقدر قاعده و قانون و حقوق برای امت خود تعیین کرد که هر کس به سوی این امت حرکت کرد شیرینی مهربانی را بچشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قرآن اجر پیامبر(ص) را در مودت اهل‌بیت(ع) ایشان قرار داده است یعنی با هرکس که آنها را دوست دارد دوست بداریم و هرکس با آنان دشمن است دشمن بداریم.

کد خبر 738322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha