شهردار تهران  باید به دور از هر گونه باج دهی و باج گیری انتخاب شود

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین با بیان اینکه شهردار تهران باید به دور از هر گونه باج دهی یا باج گیری انتخاب شود، گفت: احزاب به جای اینکه زمین را به آسمان بدوزند تا گزینه متخب شان در منصب شهرداری بنشیند باید منافع مردم را در نظر بگیرند.

«ابوالقاسم رئوفیان» در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در خصوص اهمیت جایگاه شهرداری بر احزاب و گروه های سیاسی گفت: نگاه احزاب و گروههای سیاسی برای انتخاب شهردار تهران باید مبتنی بر شایسته سالاری و به دور از نگاه جناحی و سیاسی باشد.

 

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین افزود: احزاب به جای دیدن منافع حزبی و سیاسی خود در انتخاب شهردار باید منافع مردم را در انتخاب شهردار ببینند زیرا شهر تهران پیشانی و ابروی نظام اسلامی است و محل رفت و آمد شخصیت های زیادی از سایر کشورهای دنیاست به همین دلیل شهردار تهران باید فردی امید دهنده به مردم باشد.

 

وی اظهار کرد :شهردار تهران نیازمند شاخصه های است که اهمیت آن از شاخص های یک وزیر راه بیشتر است و پس از پیروزی انقلاب یک یا دو شهردار موفق داشتیم و بقیه شهرداران تهران نتوانستند توقعات و انتظارات مردم را که کاملا به جا بوده است برآورده کنند.

 

دبیر کل حزب اسلامی ایران زمین یادآور شد: برخی از گزینه های منتخب برای شهرداری در آستانه بازنشستگی هستند چگونه شورای شهر «آخوندی» را پیشنهاد می دهد؟ به نظر من شورای شهر جناحی است و شامل طیف های سیاسی با اکثریت اصلاح طلبان است در حال حاضر در شورای شهر اصولگرا وجود ندارد و یا در اقلیت هستند .

 

«رئوفیان» تصریح کرد: احزاب به جای اینکه زمین را به اسمان بدوزند تا گزینه متخب شان در منصب شهرداری بنشیند منافع مردم را در نظر بگیرند ولو اینکه گزینه جامعالشرایط شهردای از جناح مقابل باشد.

 

وی یادآور شد: احزاب و گروههای سیاسی شهرداری رابرای تضمین منافع خود میبینند و این افت است، تا جایی که قبل از ورود فرد به مستند شهرداری با او معامله می کننددر حالیکه انتخاب شهردار باید به دور از ملاحظات سیاسی و حزبی ،جناحی باشدو نباید حزب را بعنوان شهردار ببینیم.

 

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین گقت: در انتخاب شهرداری سیاستهای حزبی را اعمال نکنیم تا فرد متخب ما وارد ساختمان بهشت شودباید دید چه کسی شاخصه موفقیت در مدیریت شهری و شاخصه های مورد نظر را دارد.

 

وی در مورد دوران ریاست «قالیباف» در شهرداری تهران نیز یادآور شد: «قالیباف» در اداره امور شهری توفیقاتی را کسب کرد اما رویکرد اصولگرایی او آسیب هایی را به همراه داشت این فرد دارای روحیه جهادی و مدیریتی مطلوبی بود اما رویکرد حزبی به او آسیب می زد.

 

«رئوفیان» خاطر نشان کرد: رویکرد حزبی در انتخاب هر مدیریتی و در هرجای مدیریت کلان کشور آسیب وارد می کند در هر جایی که فردی جناحی و حزبی را حمایت کردند و به کرسی خدمت رساندند آسیب وارد شداین نگاه در انتخاب شهردار به طریق اولی آسیب می رساند. تکلیف شرعی و دینی ما در انتخاب شهردار نگاه به قابلیت های و توانایی های یک فرد در مسند شهرداری است نباید انتظار امتیاز دهی از شهرداری داشته باشیم تا به طور مثال پروژه های متنتحب را به حرب ما واگذار کند.

 

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین خاطر نشان کرد: نگاه در انتخاب شهردار باید مبتنی بر شایسته سالاری باشد ولو اینکه فرد منتخب از جناح مقابل باشد و منافع ما را تامین نکند زیرا شهردار فردی است که منافع مردم را به دور از گرایش سیاسی و حزبی تامین میکند و مردم ولی نعمت شهردار هستندشهردار تهران باید به دور از هر گونه باج دهی یا باج گیری انتخاب شود زیرا این نگاه به کشور اسیب می رساند/.

کد خبر 739251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha