به گزارش خبرگزاری شبستان، یوسف نوری، رئیس مرکز فناوری و آمار آموزش و پرورش در نشست مشترک اداره کل امور تربیتی و مشاوره با مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با موضوع «بهداشت و روان» با بیان اینکه عمده ناسازگاریها ریشه در خانه و خانواده دارد، افزود: آموزش و پرورش نیز خود را در این زمینه موظف میداند تا تدابیر خاصی برای سازگاری دانشآموزان با جامعه داشته باشد.
نوری افزود: استخدام مشاور در جمعیت استخدامی 40 هزار نفری مورد توجه قرار گرفته و اختصاص نیرو مشاور در دوره ابتدایی نیز پیگیری میشود.
وی از راهاندازی سامانهای برای پرونده مشاوره دانشآموزان خبر داد و اظهار کرد: در این پرونده مطالعات طولی و عرضی مشاوره دانشآموزان با دقت و سرعت جمع آوری و به پرونده ثبتنام الکترونیکی و پرونده آموزش دانشآموزان متصل میشود تا فعالیتهای مشاوران را تسهیل کند.
رئیس مرکز فناوری و آمار آموزش و پرورش ادامه داد: در مرحله اول سامانه ثناد (ثبتنام اینترنتی) و در مرحله بعد پرونده تحصیلی به این سامانه متصل میشود.
نوری افزود: 15 هزار مدرسه در فرآیند هوشمندسازی به شبکه اینترنت متصل شدهاند که در آینده نزدیک به 20 هزار مدرسه ارتقا مییابد. تاکنون در سامانه ثناد 11 میلیون و 800 هزار نفر ثبتنام کردند که این آمار از 19 هزار مدرسه به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه تنها متولی ایجاد ساختار ارتباطی، آموزش و پرورش نیست، تصریح کرد: قرار بود شبکه ملی اطلاعات بر اساس قول وزیر اطلاعات مورد بهرهبرداری قرار گیرد و در همه جا قابل دسترسی باشد، اما این موضوع بهرهبرداری نشد و تا آن زمان عملی شدن آن سعی میکنیم خودمان از امکانات موجود استفاده کنیم.
وی گفت: این سامانه به آدرس www.moshavereh.medu.ir قابل دسترسی است و مشاوران میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به این سامانه مراجعه کنند.
گفتنی است؛ نشست مشترک اداره کل امور تربیتی و مشاوره با مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش امروز سهشنبه (19 مهر) در ساختمان علاقهمندان آموزش و پرورش برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما