ناچیز بودن سهم فرهنگ در بودجه/توزیع بودجه مبتی بر عملکرد به عدالت نزدیک تر است

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اذعان به اینکه سهم فرهنگ در بودجه بسیار ناچیز است، گفت: مرور برنامه ششم توسعه نشان می‌دهد که در این برنامه علی رغم اینکه به حوزه فرهنگ در بخش برنامه بسیار قوی نگاه شده اما از نظر بودجه همچنان ضعیف دیده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، احد آزادیخواه در نشست اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و معاون امور مجلس و استان های سازمان تبلیغات اسلامی کشور با مدیران دستگاه های فرهنگی استان هرمزگان ضمن تبریک هفته وحدت، هدف از برگزاری این نشست را بازدید جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری، فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد، برنامه های ورزش و جوانان، فعالیت های روحانیون مستقر، خانه های عالم و پایگاه های فرهنگی اجتماعی محلات و بررسی مشکلات و چالش های فرهنگی این استان ذکر کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به تغییر مدل بودجه ریزی کشور، افزود: سازمان برنامه و بودجه از سال گذشته مدل بودجه ریزی را تغییر داده است و بودجه براساس عملکرد بین دستگاه ها توزیع می شود که این باعث ایجاد رقابت رسالم خواهد شد.

 

آزادیخواه ضمن ابراز رضایت از توزیع بودجه مبتنی بر عملکرد، آن را به عدالت نزدیک دانست و عنوان کرد: یکی از اهداف سفر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به هرمزگان رصد و شناسایی نیازهای مبتنی بر اولویت هاست.

 

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حذف جدول 17(کمک به موسسات فرهنگی) از بودجه پارسال، اظهار کرد: تلاش کمیسیون فرهنگی برگرداندن این اعتبار است و از این رو موسسات فعالی که عملکردشان را ارائه دهند، مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

 

وی به تشریح وضعیت آسیب های اجتماعی و ضرورت توجه به موسسات فرهنگی فعال در حوزه رفع این آسیب ها به ویژه در مناطق محروم، گفت: موسسات فرهنگی فعال در مناطق محروم مورد توجه قرار می گیرند.

 

آزادیخواه به برخی از حمایت های کمیسیون فرهنگی مجلس از فعالیت های فرهنگی ورزشی اشاره کرد و افزود: کمسیون فرهنگی در سال گذشته تلاش کرد تا 27 صدم درصد از مالیات ارزش افزوده به حوزه ورزش(وزارت ورزش و جوانان) و فرهنگ و هنر(وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) اختصاص یابد.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میزبانی هرمزگان از کنگره بین المللی امام سجاد(ع)، این رویداد فرهنگی معنوی را کاری پرمحتوا، ارزشمند و فاخر دانست و یادآور شد: پس از هشت دوره برگزاری موفق این برنامه، امروز شعاع انوار آن همه ایران اسلامی و حتی بسیاری از کشورهای مختلف را فرا گرفته است.

 

وی از طرح تلاوت صحیفه سجادیه در مساجد کشور نیز به عنوان حرکتی میمون و مبارک نام برد و بر توسعه و گسترش آن تاکید کرد و افزود: تنها راه برون رفت از چالش های فرهنگی جامعه، تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) و پیروی از سنت رسول الله(ص) و سیره ائمه اطهار(ع) است.

 

 

کد خبر 742472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha