به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، سید حشمت اله حیات الغیب امروز (3 آذر) در دیدار با حشمت کوشکی مدیرکل مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان از کارگاه های اشتغال و حرفه آموزی مجتمع حرفه آموزی و کاردرمانی فارس بازدید کرد و راه اندازی مرکز ثابت فنی و حرفه ای در این مرکز را مورد تأکید قرار داد.
مدیرکل زندان های فارس گفت: انعقاد تفاهم نامه های همکاری با دستگاه های متولی مهارت آموزی همچون اداره کل آموزش فنی وحرفه ای، مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در راستای حرفه آموزی و ایجاد زمینه اشتغال زندانیان است.
وی افزود: بیش از 264 دوره حرفه آموزی شامل دوره های آموزشی فنی و حرفه ای، صنایع دستی وکشاورزی از ابتدای سال جاری تاکنون در زندان های استان برگزار شده است.
حیات الغیب تصریح کرد: تعداد پنج هزار و 574 نفر از زندانیان واجد شرایط در دوره های حرفه آموزی درقالب بیش از 70 عنوان رشته در گرایش های صنعت، خدمات صنعتی، صنایع دستی و هنر، کشاورزی، دامداری، گیاهان دارویی و گلخانه ای، صنعت ساختمان و عمران و دوره های خدمات عمومی ازقبیل آرایشگری، پیرایش مردانه، دوخت و دوز و غیره شرکت کرده اند.
مدیرکل زندان های فارس ادامه داد: تعداد 2 هزار و 619 نفر در آزمون های پایان دوره فنی وحرفه ای و تعداد یک هزار و 700 نفر در آزمون های دوره های مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی و همچنین صنایع دستی شرکت کرده اند.
وی با اشاره به وضعیت حرفه آموزی در مجتمع حرفه آموزی و کاردرمانی فارس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه رسالت مجتمع حرفه آموزی، برگزاری کلاس های مهارت آموزی و حرفه آموزی برای زندانیان است اما تعداد مربیان حرفه آموزی در این مرکز بسیار محدود بوده و انتظار داریم به این مرکز توجه ویژه ای شود.
حیات الغیب با اشاره به نگهداری زندانیان با حبس های طولانی مدت در مجتمع درخواست کرد: راه اندازی مرکز آموزش فنی و حرفه ای ثابت در این مرکز لازم است و تقاضا داریم با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای این مرکز راه اندازی و تعداد مربی براساس رشته های مورد نیاز در اختیار مجتمع قرار گیرد.
مدیرکل زندان های فارس یادآور شد: کارگاه های اشتغال و حرفه آموزی به منظور توانمندسازی زندانیان و درآمد پایدار برای زندانیان و خانواده آنان در زندان های مرکزی شیراز، مرودشت، جهرم راه اندازی شده و در زندان داراب نیز بزودی راه اندازی می شود.
وی ابراز کرد: این کارگاه ها در برخی رشته ها نیاز به تجهیزات دارد که به همکاری و مساعدت اداره کل فنی و حرفه ای در تأمین مربی و تجهیزات نیاز داریم.
در ادامه، حشمت کوشکی هم در این جلسه گفت: براساس تفاهم نامه منعقده، تعداد زندانیانی که دارای مدرک دانشگاهی هستند معرفی شوند.
مدیرکل مرکز آموزش فنی و حرفه ای فارس افزود: با توجه به فضای موجود در مجتمع برخی رشته های کشاورزی، تعمیر لوازم کشاورزی، تعمیر تراکتور و رشته جوشکاری در این مرکز راه اندازی می شود.
وی با اشاره به راه اندازی طرح مهتا ( از مهارت تا اشتغال) در استان فارس گفت: طرح مهتا اولین بار در کشور در مرکز فنی و حرفه ای استان فارس راه اندازی شده است در این طرح آموزش از مرکز فنی و حرفه ای و تکنولوژی از پردیس شرکت های دانش بنیان انجام می گیرد.
وی همچنین تأکید کرد: مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان فارس آمادگی مساعدت به مجموعه زندان ها در حوزه های مختلف را دارد.
نظر شما