معادن اساس توسعه اقتصادی استان سمنان هستند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان معادن را اساس توسعه اقتصادی این استان دانست وگفت: ۴۰ نوع ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، بهروز اسودی در نشست کارگروه معادن استان سمنان از وجود بیش از ۴۰ نوع ماده معدنی در استان سمنان خبردادوگفت: استان سمنان در تولید گچ، نمک، سلستین و زئولیت در کشور رتبه نخست را دارد.

 

وی با اشاره به وجود بزرگ‌ترین معادن سولفات سدیم در دامغان، بیشتر معادن نمک این استان در گرمسار، بیشتر معادن گچ در سرخه و بیشترین معادن فلزی در شاهرود و میامی اظهارداشت: این امر نشان‌دهنده ظرفیت‌های عظیم معدنی این استان در راستای توسعه اقتصادی است.

 

اسودی بابیان اینکه تاکنون استفاده مطلوبی از مواد معدنی سودآور نشده است، تأکید کرد: کرومیت، زغال‌سنگ، بوکسیت، مس و روی ازجمله معادن دارای مزیت اقتصادی بالا در استان هستند که باید از آن‌ها استفاده بهینه کرد.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، از سلستین، سولفات سدیم و زئولیت به عنوان سه عنصر ویژه در استان نام بردو گفت: این معادن در کنار پتاس هرکدام می‌تواند به توسعه اقتصادی یک استان منجر شود.

 

وی بابیان اینکه برداشت از معادن استان سمنان همچنان عمدتاً در سطح زمین و عمق بسیار کم انجام می‌شود، بیان کرد: در کشورهای خارجی مانند آفریقای جنوبی و استرالیا دیده می‌شود که با فنّاوری‌های برتر استخراج از عمق زمین به‌طور ویژه صورت می‌گیرد.

 

اسودی تصریح کرد: در صورت سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش معدن زمینه اشتغال بسیار خوبی در این استان ایجاد می‌شود.

 

کد خبر 743585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha